Otkriveno kako su Viki i Ceca postale kume: Upoznale se u detinjstvu, jedna pevačica odigrala ključnu ulogu:“Probile smo se u prvi red i maštale“

Capture 4 2

Dugogodišnje prijateljice i kume, Ceca Ražnatović i Viki Miljković već dve sezone druže se i u najpopularnijem muzičkom takmičenju u regionu „Zvezdama Granda“, a malo ko zna da njihovo prijatljstvo datira još iz detinjstva.

Naime, njihovi roditelji upoznali su i združili tokom studiranja u Prištini što je rezultiralo upoznavanjem devojčica koje su danas ponosne na poštovanje, ljubav i razumevanje koje gaje jedna prema drugoj.

ceca i viki miljkovic 6 ok

– Naše kumstvo je od malih nogu, nije estradno kumstvo. Nas dve smo se još tada dogovorile oko toga jer su se i naši roditelji družili. Odnosno, moj tata i njena mama su studirali zajedno pedagošku akademiju u Prištini i tako je sve počelo – otkrila je Viki, koja priznaje da se ne seća momenta uspoznavanja Cece.

Ne sećam se tačno kad smo se upoznale, ali znam da smo bile jako male i da smo bile deca– rekla je Miljkovićeva koja se seća kako su tada sanjale o karijerama koje danas žive.

ac9b985809eaeb1eb414f8b7d4cc65a222260944

 Prvo sećanje na nju mi je kada smo zajedno išle na Brenin koncert u halu „Čair“. Maštale smo i tada! Nekako smo se probile do bine. Brena je bila u onim lepim suknjicama šarenim. Obe smo je gledale opčinjeno i maštale: „E, kad bismo i nas dve jednog dana ovako…– seća se Miljkovićeva koja tvrdi da su uprkos istim željama uvek bile jedna uz drugu bez ikakve ljubomore i sujete.

– Ceca je počela pre mene da se bavi muzikom. Ona je snimila prvi album sa 14, a ja sa 16 godina, a između nas je godinu dana razlike. Nikad se nismo svađale, čak ni kao klinke. Oduvek smo se razumele, lepo slagale i bile velika podrška jedna drugoj. I danas je tako i mislim da je veliko bogatstvo imati takvog prijatelja uz sebe. Sada smo i kume, ali to zaista znači i to je obostrano – zaključila je pevačica svojevremeno za domaće medije.

BONUS VIDEO: Viki i Ceca pokazale miniće:

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Č.