Login/Registracija

OPERSKOM ARIJOM fascinirao je žiri, pa otkrio koji ZLATNI SAVET je dobio od mentora Bosanca (VIDEO)

Takmičar „Zvezda Granda“ Aleksandar Simić svojim nesvakidašnjim nastupom na velikoj sceni privukao je ogromnu pažnju i izazvao sve pohvale stručnog žirija kao i ovacije publike.

Aleksandar je otpevao opersku ariju i dobio maksimalnih šest glasova žirija, a sa nama je podelio svoje utiske nakon nastupa.


– Prezadovoljan sam, nisqam očekivao, jer pre ovoga se nije desila opera u ovom takmičenju, nisam znao kakve će reakcije biti i da li će im se svideti. Svidelo im se i hvala im na tome, pripremamo se još jače – rekao je Aleksandar za Grand online.

Aleksandar je pored operske muzike otkrio koje žanrove još voli da peva.

– Zapravo ja najviše volim da pevam pop i narodnu muziku, voleo sam mnogo operu, ali nisam išao nekom putanjom kako treba, nego sam skrenuo sa puta, ostao mi je glas – otkrio je mladi pevač.


Aleksandar je u timu kod Dragana Stojkovića Bosanca, te je ispričao kakav je on kao mentor, ali i kako se snalazi u operskom žanru.

– Bosanac ako ga slušaš nije strog, savršen je mentor i veliki profesionalac. Nisam mogao da verujem da on može da se razume u ovu vrstu muzike, u solo pevački i operski žanr. Prezadovoljan sam, super je kod njega – ističe Aleksandar, a onda otkrio koji savet je dobio od svog mentora koji će ga kako veruje dovesto do samog finala:

– Samo se ti drži svog faha, drži se onoga što ti ja pričam i daleko ćemo stići, nadam se i u finale. 

Pogledajte ceo intervju Aleksandra Simića i sa kojim našim poznatim pevačima bi voleo da snimi duet!

Foto: Z. K. Munja/Luka/Eli,
Autor: D. Bukovčić