Login/Registracija

ONI SU VEĆ ZVEZDE Kandidati priredili spektakl na sceni, mentori ponosni na svoje učenike (VIDEO)

Sinoć smo u „Zvezdama Granda“ gledali pravi spektakl. Kandidati su za četvrtfinalnu emisiju zajedno sa svojim mentorima priredili nastupe o kojima će se pričati, a žiri nije imao nimalo lak zadatak kada je reč o glasanju. 

ZAVIRITE U BEKSTEJDŽ Ana i Đorđe demantovali priče da se NE PODNOSE, Jelena prozivala Viki zbog KOTLIĆA! (VIDEO)

Emisija je od samog starta počela uzbudljivo, obzirom da se na sceni pojavila Jelena Karleuša koja je zajedno sa svojom takmičarkom odigrala koreografiju za numeru „Žene vole dijamante“ OVDE.


Milica Atanacković zapalila je publiku kada se na bini pojavila na motoru, ali joj nije to nije vredelo, obzirom da joj je Jelena Karleuša surovim rečima poručila da je ona samo bleda kopija svog mentora OVDE. Još jedan od spektakularnih nastupa imala je Nevena Stojković, a Jelena je čak prokomentarisala da takmičarka neodoljivo podseća na jednu holivudsku glumicu OVDE. Posebno iznenađenje za sve u studiju bilo je kada se pojavila poznata pevačica Tijana Dapčević, koja je na violončelu pratila Ognena Zdravkovskog OVDE. I Đorđe David pokazao je koliko podržava svoje učenike, pa se tako svom kandidatu Jovanu Papu pridružio na sceni, a njih dvojica u duetu izgledali su kao prave rok zvezde.


Poznato je da Jelena ne bira reči kada su njeni takmičari u duelu, pa je tako ovoga puta Stefanu Petroviću Kosmajcu, koji se takmičio protiv njene učenice, poručila da treba da peva samo dok meša kotlić OVDE. Makedonac Filip Pecovski sve prisutne bacio je u trans svojim nastupom, ali je žiri ipak odlučio da će njegov protivnik otići direktno u polufinale OVDE.

Pogledajte celu emisiju:

https://youtube.com/watch?v=PtmwjT4-FAU
 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: M.Jeremić