Login/Registracija

„ON SE PITA ZA SVE“, Zorana Mićanović ništa ne radi bez odobrenja jednog čoveka

Sa samo šesnaest godina, Zorana Mićanović postigla je vrtoglavu popularnost kada je nakon takmičenja u „Zvezdama Granda“ snimila hit „Sikter“ koji broji višemilionske preglede na Jutjubu.


Trenutno je jedna od najtraženijih mladih pevačica, koja vredno radi na svojoj karijeri i koju jedan hit nije „uzvezdio“ već joj je dao vetar u leđa da bude još vrednija jer zna da put do pravog uspeha ne dolazi preko noći.


U svemu joj pomažu njeni saradnici, a najviše njen bivši mentor Aleksandar Milić Mili kome je poklonila apsolutno poverenje.

– Mili se bavi mnogo oko moje karijere, on se pita za sve kao i ljudi iz Grand Produkcije. On je ipak neko koga ja sve pitam i šta ću da obučem i šta ću da kažem– ispričala je Zorana u emisiji „Pesmom za dušu“.


Prošlo je više od pola godine od objavljivanja njenog prvenca, a sada je otkrila i kada će obradovati publiku nečim novim.

– Krajem maja izlazi druga pesma. Biće brza i nešto potpuno drugačije jer od mene možete da očekujete nešto drugačije. Reči ne smem da kažem jer kako meni moj Mili kaže svaka reč je zlatna da li je jedna ili dve zlatna je– objasnila je pevačica.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić