Login/Registracija

Oduševio publiku: Josifovski održao prvi nastup u srpskoj prestonici, sve vreme uz njega zvezda Granda (VIDEO)

Nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“, jedan od najboljih rokera mlađe generacije i miljenik publike popularnog takmičenja, Aleksandar Josifovski dugo je čekao i konačno dočekao svoj prvi nastup u srpskoj prestonici.

Kako je u Beogradu pevačeva karijera upravo krenula uzlaznom putanjom nije ni čudo što je pred sam nastup vladalo veliko uzbuđenje i pozitivna trema, a po snimcima koji su ubzo ispliivali na društvenim mrežama možemo zaključiti da je roker ispunio sva očekivanja publike.

Ono što je zanimljivo je činjenica da ga je na ovom nastupu iz prvih redova zdušno podržavao ovogodišnji učesnik „Zvezda Granda“ Dženan Rakić koji i sam izvodi rok muziku, a već se izdvojio kao jedan od favorita. Mladi pevač atmosferu sa nastupa odmah je podelio sa svojim pratiocima na Instagram profilu.

Ovo je samo početak rokerovih uspešnih nastupa, a najavljeni su i zanimljivi muzički projekti sa njegovim mentorom Đorđe Davidom na koje su oba pevača veoma ponosna i puni entuzijazma.

– Uvodimo Josifovskog u pravi rnr zvuk. Čućemo ga kakav je. Radujemo se priči. Naravno, sa Ivanom Peters nas očekujte u proširenom sastavu– obajsnio je Đorđe, a sreću povodom ove saradnje nije krio ni Aleksandar.

– Biće mi čast i veliko zadovoljstvo da budem deo vas. Presrećan sam i jedva čekam– izjavio je Josifovski.

Podsećamo, finalista „Zvezda Granda“ je objavio novu pesmu povodom čega je napravio gala promociju na kojoj je okupio pola estrade o čemu više možete saznati u videu ispod.

Foto: Z.K.Munja/ Instagram,
Autor: I.Grk