Login/Registracija

Od POROKA do POBEDE: Iza Đorđevih SUZA krije se POTRESNA priča takmičara

Poslednji par u večerašnjem polufinalu činili su Aleksandar Josifovski iz tima Đorđa Davida i Enis Todić, Cecin kandidat koji su potpuno izdominirali scenom, svako u svom muzičkom fahu.

Iako su od strane žirija obojica bili nagrađeni sa po šest glasova, Saša Popović u sekundi je presudio i dao sedmi glas Josifovskom čime ga je direktno poslao u finale.

Zbog ove odluke Đorđe je momentalno počeo da plače, a za njim i Aleksandar.

Đorđe plače– rekla je Viki kada je videla kolegu.

– Plače i Aleksandar- dodala je Ceca.

Kolege iz žirija čestitale su ovom dvojcu na postignutom uspehu, a zatim je Aleksandar imao potrebu da se kroz suze obrati svima.

– Baš mi je drago što smo Đorđe i ja uspeli ovo. Ovo je ljubav velika– drhtavim glasom je progovorio.

Kako David minutima nije uspevao da savlada suze i emocije, odlučio je da sa svima podeli nimalo prijatnu situaciju u kojoj se njegov pulen našao.

Prošle godine pitam Popovića: “Šta se desilo? Što nije prošao u finale?“ Kaže on meni: “ Đole, nekako je mrtav i nema snagu.“ Ovaj čovek koji stoji ovde je bio notorni alkoholičar, imao stravične probleme, nije mogao da se trezni, nije znao gde je dan gde je noć. Ove sezone kad sam ga vratio imao sam samo jedan uslov a to je da primi blokatore i da zaboravi na alkohol, na šta je pristao. Ti produkciji dođeš milion dolara a meni 100 hiljada za svu muku koju si mi priredio- ridao je Đorđe sve vreme.

Žiri je na ovu priču ostao potpuno nem, a zatim je reč dobila Ceca Ražnatović.

– Ja bih da kažem da je Aleksandar fantastičan. Od momenta kad sam ga videla to tvrdim. Čestitam dušo, zasluženo u finale. Enise, želim ti svu sreću u baražu i da te vidim u finalu!- poručila je Ceca.

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac