Login/Registracija

OD BUCKE DO VAMP LEPOTICE: Zvezda Granda podelila fotku iz detinjstva, pa se našalila na svoj račun

Dok su mnogi njeni vršnjaci mislili samo kako da se igraju u školskom dvorištu, mlada Kruševljanka Valentina Kuzmanović maštala je o velikoj sceni. 

Želju da postane pevačica pokušala je da ostvari sa samo devet godina, ali se tek u 13-oj proslavila učešćem u šouu  „Neki novi klinci“, gde se plasirala u samo finale i zauzela četvrto mesto.


– Ja sam od malih nogu volela kameru i scenu, sve me je to privlačilo. Lepo mi je kad pogledam snimke svojih početaka, izazivaju sreću u meni- rekla je pevačica nakon što je imala priliku da u emisiji „Zvezde Granda Specijal“pogleda svoju audiciju (VIŠE O TOME OVDE). 

Godine su prolazile, a od simpatične bucke sa početka karijere izrasla je u pravu lepoticu koja je ove sezone svojim talentom i lepotom oduševila sve u „Zvezdama Granda“. 

Mada danas važi za jednu od najlepših pevačica, pre samo nekoliko godina vodila je borbu sa pubertetom, a upravo tog perioda sada se podsetila na Instagramu.


– Ko je ovo? – upitala je pevačica svoje pratioce, a nakon što su mnogi pogodili da se radi o njoj, Valentina se emotikonom smeha našalila na sopstveni račun.  

Inače, Valentina se nikad nije stidela svog izgleda, kao i rodnog mesta Krvavica o kom danas sa ponosom govori. 

– Stvarno mnogo volim svoje selo i ne stidim se što sam tamo. Ja sam najmlađa, dve sestre su više radile od mene. Bila sam slatka, najmlađa, pa su me razmazili. Kako su se one udale rekla sam: „Valentina, moraš nešto i ti da radiš i da pomogneš svojima. Nešto što pamtim je kada smo se vozili traktorom u prikolici i brali jagode, stvarno je prelepo bilo. Dok smo radili pevali smo pesmu „Miki Milane“ – ispričala je Valentina u intervjuu koji možete da pogledate OVDE!

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić