Login/Registracija

Od 160 kilograma do BOMBE: Nakon mršavnjenja i razvoda, Krstinja BLISTA, a tek da je vidite u kupaćem

Devojka koja se u takmičenju „Zvezda Granda“ pojavila sa 160 kilograma, a usled surovih komentara napravila je neverovatnu transformaciju i nakon velike borbe i dve interevencije, Krstinja Matanović danas ponosno šeta svoju figuru.


Posle operacije smanjenja želuca i skidanja viška kože, pevačica je prebrodila i težak period posle razvoda od svog partnera Bogdana. Ipak, lepa Krstinja uspela je da pobedi sve što ju je snašlo i konačno je pronašla mir.

Odmor od isrcprnih nastupa i perioda koji je usledio pronašla je kraj mora, a serijom fotografija na Instagramu pokazala je da izgleda bolje nego ikad.

Ona je pozirala u bikiniju sa otvorom na jednom delu stomaka ističući svoje zanosne obline.


„Izgledaš savršeno“, „Prelepa“ i „Vau“, „Svaka ti čast“, samo su neki od komentara oduševljenih pratilaca.

Osim vitkog tela u bikinuju sada ponosno nosi i haljine koje joj se dopadaju i koje joj savršeno pristaju, čime ume da se pohvali na društvenim mrežama.


Osim neverovatnog gubitka kilograma, Krstinja je vratila i svežinu u licu, te mnogi komentarišu da zaista nikad bolje nije izgleda. 


Podsećamo, početko godine, pevačica je uradila intervenciju skidanja viška kože koja je protekla u najboljem redu, nakon čega je obećala da će nastaviti sa drugim tretmanima održavanja svoj elinije i treninzima što joj očigledno odlično ide.

BONUS VIDEO

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić