Login/Registracija

OBEĆANJE ISPUNJENO: Viki i Nermin OSVAJAJU REGION, emocije stigle pobednika: „BOG ME JE POGLEDAO“

Pomama za novom „Zvezdom Granda“, Nerminom Handžićem, ne jenjava, posebno u njegovoj rodnoj Bosni gde ga u gotovo svakom gradu nestrpljivo čekaju da dođe i zapeva.


Kao što je nakon finalne noći obećala, Viki Miljković, mladog pevača uvodi u estradni svet i vodi ga na svoje natsupe.

– Nerminu će jako značiti da sa nekim ko je iskusan, kao što sam ja, prođe nastupe. Trudmo se da orkestar koji ga prati bude ispraćen na pravi način i vodiću ga na svoje nastupe– izjavila je u intervjuu nakon pobede njenog kandidata.

……

Ovog vikenda na hiljade građana okupilo se u Velikoj Kladuši kako bi uživali u spektaklu koji su priredili upravo Nermin i njegova mentorka.

Orili su se hitovi poput „Crno i Belo“, „Mariš li“ i ostali, a kada je na scenu stao Nermin usledio je gromoglasan aplauz i vrisak kojim su želeli da mu pokažu koliko su ponosni i srećni što ga slušaju.


Novom pobedniku nastavak saradnje sa Viki i tek kako znači i ne krije da je počastvovan što ima priliku da nastupa sa tako velikom zvezdom koja je ovim potezom pokazala da je veliki čovek.

– Na nastupima ne može biti bolje. Bog me pogledao što imam takve ljude oko sebe i takvu mentorku– rekao je za Grand Online.


Ekipa našeg portala imala je ekskluzivnu priliku da poesti Nerminov porodični dom u Tešnju i od porodice sazna zanimljive detalje iz njegovog odrsatanja, što možete pogledati u videu ispod.


Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić