Login/Registracija

NOVI BIZNIS POSLE KARANTINA Goga iznajmljuje haljine, a evo čime Marko planira da se bavi (VIDEO)

Kad nema nastupa i svirki u karantinu se rađaju brojne poslovne ideje. Dokaz za to su bračni par Marko i Goga Gačić koji su osmislili kako da im karantin donese i finansijski prosperitet. 

Pevačica je nedavno počela da iznajmljuje, prodaje i prepravlja haljine, a njene kreacije već su postale popularne među javnim ličnostima. Marko je kaže, imao nekoliko poslovnih ideja ali je na kraju presudila jedna. Odlučio je da uskoro ostvari svoj san. 

……


I dok je većina parova imala emotivnu krizu i neslaganje tokom perioda izolacije, zvezde Granda kažu da su bili presrećni što su konačno toliko vremena da budu sa porodicom. 

 „Meni je bilo prelepo sa ženom. Mnogo sam radio i nisam bio kod kuće i onda mi je ovo dobro došlo. Još više smo se zbližili“, kaže Marko. 

„Super nam je bilo. Mama je kuvala čorbice, mesila kiflice, po želji i slatko i slano. On je igrao igrice. I tokom 28 dana karantina koje je proveo kod kuće Marko se posvetio i meni i dečici. Nemam nikakve zamerke. On je super tata“, otkrila je Goga.

Pogledajte kojim biznisom planira da se bavi Marko kao i šta su jedno drugom poklonili za rođendan: 

Foto: D.Milošević ,
Autor: A. Bakić