Login/Registracija

NOVA LJUBAV POSLE RAZVODA! Krstinja otkrila detalje: „Sigurna u njegovom zagrljaju“

Krstinja Todorović se u martu razvela od supruga Bogdana Todorović nakon četiri godine braka, a nedavno je za Grand Online potvrdila da je ponovo zaljubljena.

Mada nije želela da otkriva detalje, pevačica je priznala da je srećna kraj nove ljubavi, a sad je otkrila i o kome se radi. 


– Postoji jedna lepa priča, a generalno ljubav je ta koja nas pokreće u svemu, tako da moj osmeh govori više od hiljadu reči. Sve u svemu, za sad će ostati na tome. Srećna sam zbog transformacije i zbog jednog gospodina koji se pojavio u mom životu -misteriozno je izjavila letos za Grand, a sad je na društvenim mrežama otkrila inicijale svog novog partnera. 


Uz pesmu Ane Bekute „Ja nisam rođena da živim sama“ Krstinja je novom partneru nazdravila čašom belog vina, dok je stihovima „Samo u tvom zagrljaju osećam se ja sigurno“ otkrila koliko joj prija nova ljubav. 

R – napisala je Krstinja i time otkrila ime novog partnera.


Inače, Krstinja o krahu braka sa Bogdanom nije želela da govori, ali je priznala da razlog nije bila treća osoba, ni transformacija koju je napravila mršavljenjem.

– Razišli smo se na kulturan i civilizovan način. S obzirom da smo oboje zreli ljudi nema potrebe da se od toga pravi velika halubuka. Bogdan je bio moja velika podrška, kao i ja njegova i tako će ostati do kraja, bez obzira što više nismo zajedno – istakla je Krstinja nakon razvoda, dok je naša ekipa letos imala priliku da se uveri da se promenila i da je zaljubljena. 

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić