Login/Registracija

Njen STAJLING izazvao je HAOS tokom prethodnog pojavljivanja, a sada je ŽIRI PROMENIO MIŠLJENJE

Večerašnje muzičko druženje započelo je duelom Enisa Todića iz tima Cece Ražnatović i Maje Đorđević iz tima Đorđa Davida koji su se predstavili prelepim pesmama. Enis je otpevao pesme „Veruj u nas“ i „Još ovo veče“, dok je Maja pevala „Alkatraz“ i „Pleši sa mnom“, a rezultat na kraju duela bio je 6:2 u korist Enisa.

Prvi za komentarisanje kandidata reč je dobio Mili koji je pohvalio izgled Maje Đorđević kao i energiju i priznao da mu je žao što ova takmičarka nije uspela da se plasira ni u baraž, dok je kod Enisa pohvalio pevanje.

– Meni se kod Enisa dopala i prva i druga pesma i u prvoj je bila prelepa emocija i ti neki tvoji prelepi trileri, a za Maju mi je žao što nije dobila taj treći glas, meni je žao kad neko ispadne bez mogućnosti da ode u baraž – rekla je Viki.

– Meni se kod Enisa dopala i prva i druga pesma i Ceca mi se dopala, nekako mi se sve dopalo – našalio se Popović, a Mili je odmah dobacio: – To ti se stalno dopada!

Ana je takmičarima uputila korisne savete što se tiče pevanja, a onda prokomentarisala i Majin stajling: – Ona je oličenje pristojnosti, u odnosu na neke koji su se ovde pojavljivali… 

Mariji nije bio jasan Anin komentar, pa je odmah upitala: – Kakvo oličenje pristojnosti kad je to ona devojka?

Međutim, Ana je objasnila da se takmičarka po njenom mišljenju obukla pristojnije nego prošli put kada je dobila oštre kritike na račun stajlinga.

– Kandidat broj jedan otpevao si lepo i jednu i drugu pesmu, samo mislim da ti ona druga nije trebala. Čestitam. Sigurna sam da ćeš sa svojim mentorom pažljivije birati pesme za sledeći krug. Što se tiče Maje, divno večeras izgledaš, ali si pevala bez energije i sa dosta falša. Tvrdim da je najvažnije pevanje, sve drugo može i ne mora. Kad dobro otpevaš niko ti ništa ne može, mislim da bi trebalo da se vratiš i da se prijaviš za sledeću sezonu, ali sa malo više entuzijazma i rada na pevanju – objasnila je Snežana.

Bosanac je takođe dobio reč da komentariše takmičare, međutim nakon Milijevog dobacivanja se razljutio, pa je žestoko odbrusio kolegi: – Vidi Mili, mozak je jedan organ koji stoji u lobanji, ali ti izgleda imaš samo lobanju u odnosu na muziku, ako muzika pobuđuje jedan deo mozga onda možeš i da slušaš, međutim kod tebe muzika izgledqa pobuđuje samo deo mozga za igranje.

– Kandidat broj jedan bez obzira na sve, lutka si, rasteš iz kruga u krug i mislim da je ovo zasluženo. Moja Anđelika da si malo simpatičnija u nekim segmentima kad je u pitanju prošli krug bio, da se nije tolika dževa podigla, da imaš malo više blagonsaklonosti od strane žirija mislim da ti ne bi falio taj treći glas, jer smatram da ti je trebalo dati šansu u baražu – zaključio je Đorđe.

Ceca je čestitala svom kandidatu koji je imao maksimalan broj glasova, a Maji poželela sreću.

Foto: Z. K. Munja/ Luka/Elena,
Autor: D. Bukovčić