Login/Registracija

„Nismo birali kako ćemo se zvati i u šta verovati“, Velsan Zulović srušio granice novom pesmom, svi se pitaju kome je posvetio emotivne stihove (VIDEO)

Velsan Zulovic 1

Nakon što je pre dve nedelje objavio pesmu „Ili me voli, ili me mrzi“, Velsan Zulović se tu nije zaustavio, a sada je obradovao publiku još jednim singlom pod nazivom „Nismo mi birali“.

Iako nije uspeo da se plasira u finale, mladi pevač je želeo da iskoristi stečenu popularnost na najbolji mogući način, što se dopada publici.

Za razliku od prve pesme koja je pravo letnje osveženje, ovog puta Zulovič je pokazao svoju emotivnu stranu kroz baladu koja osvaja na prvo slušanje.

uuu 1

Ono što je posebno zanimljivo jeste to da je na ovom projektu radio zajedno sa kolegom Milanom Bukilićem koji je pisao tekst i muziku, dok je za aranžman bio zadužen Velsan lično.

Nismo mi birali kako ćemo se zvati. U šta vjerovati, nismo mogli znati. Da će moje srce samo tebi pripadati, i nekom zasmetati što te volim, najviše– glasi stih koji gađa pravo u srce, a ovim povodom oglasio se Bukilić koji je podržao svog izvanrednog kolegu sa kojim je sarađivao.

velsan zulovic 4

Nema potrebe da dodam išta, a pisao bih mnogo. Jasan je motiv zbog koga je pesma napisana.
Ne sme niko uticati na ljubav dvoje ljudi zbog nekih nametnutih „etiketa“ koje dobijamo pri rođenju. Kao što su ime prezime, nacionalnost, vera. Nismo mi birali kako ćemo se zvati i u šta verovati, ali takođe ne biramo koga ćemo da volimo, to srce bira. I mešati se u nečiju sreću je greh. Svi smo homo sapiensi. Potpuno isti. Samo nas dele te neke imaginarne stvari, koje su pitanje dal uopšte postoje. Dok ljubav stvarno postoji. Volite se, čuvajte se, i baš vas briga šta drugi kažu i misle. Neka pesma kaže sve
– istakao je finalista.

Za manje od 24 sata, pesma je dobila veliki broj pozitivnih komentara kako zbog teksta tako i zbog emocije koju je pevač preneo na slušaoce.

„Bravo kralju“, „Ovo ruši sve granice“, „Svaka čast pevačino“, samo su neki od komplimenata za pesmu koju možete poslušati u videu ispod:

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić