Login/Registracija

„Nisam znao kako da se ponašam“ Mirza Selimović posle 15 godina doživeo ŠOK za svakog pevača (VIDEO)

Kada sumira godinu na izmaku Mirza Selimović kaže da je uprkos pandemiji korona virusa, ipak bila plodonosna za njega.

Kako nije od onih pevača koji kukaju, tako mu ni prošlogodišnja najluđa noć koju je proveo u kući, nije teško pala, mada priznaje da u prvi mah nije znao kako da se ponaša. 

04c7d00e09a97f6ff7cf37105e42ec5056e06ffd

– Navikao sam da radim za doček. Prošle godine sam imao slobodno jer se nije radilo i verujte mi da nisam znao kako da se ponašam. Petnaest godina sam negde uvek pevao, pa je bilo malo čudno što sam kući i što nemam obaveze . Ali ne pada mi teško kad radim, da mi teško pada onda bi se zapitao da li da se bavim ovim poslom – rekao je Mirza za Grand Online i osvrnuo se na godinu koja je na izmaku.

24368ddde6f409cb006d4f8a842c2ade7c1a800f

Budući da njegova karijera ide savršenim tokom, ne krije da mu je krivo što u ovoj godini nije ostvario sve zacrtane ciljeve. 

– Kad sagledam celu godinu, pola je bilo dobro, a pola je palo u zaborav. Ali znaš kako, uvek gledam da izvlačim samo najbolje iz svega, tako da je bilo nekih lepih pesama, lepih druženja, snimanja – istakao je Mirza i otkrio šta to nije uspeo da uradi u 2021.

– Nisam izbacio album koji sam planirao i sto posto ću u narednoj godini to i uraditi – s osmehom zaključuje nekadašnji pobednik „Zvezda Granda“. A koliko se raduje novogodišnjim praznicima i ko je prvi na spisku poklona, otkrio nam je u intervjuu koji je pred vama. 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić