„Nisam znao gde udaram“, Dragan Đurić otkrio sa kakvim se izazovima borio u takmičenju, pomenuo i Cecu: „Bilo je teško“ (VIDEO)

DRAGAN DJURIC ok 8

Draganu Đuriću pobeda u „Zvezdama Granda“, izmakla je za dlaku, ali drugoplasirani pevač ni malo nije razočaran svojim uspehom za koji tvrdi da je prevazišao njegva očekivanja.

Iako je iz kruga u krug dobijao lepe komentare žirija, skromno priznaje da nije očekivao da će stići do finala, niti osvajanja titule vicešampiona.

Moje finale je bio četvrti krug. Nisam mogao ni da sanjam da ću dovde da dođem i do drugog mesta. Za sebe sam odavno pobedio, sve ovo je bonus. Bolji je pobedio, čestitam– iskren je Dragan koji se u takmičenju istakao kao pravi narodnjak jer čvrsto veruje da je ta vrsta muzike u našim genima.

Ja radim u kafani pevam, to je na početku malo pop, rok, ali čim se popije koja čašica tu su narodnjaci, uz to se dižu ruke, to je naš mentalitet, na to smo navikli. Držao sam se svog pravca i dobrih satrih narodnih pesama u takmičenju i isplatilo se– objasnio je Đurić.

DRAGAN DJURIC ok 13

Osim što će učešće u ovom formatu pamtiti po velikom uspehu i iskustvu, tik pred finale pevač se i oženio , a nas je zanimalo da li mu je u nekom trenutku bilo teško da sve postigne.

Bilo je teško. U jednom trenutku mi je bilo posao, škola, svirka, „Zvzede Granda“ i svadba koju sam trebao da pripremim, nisam znao gde udaram– priznaje i nada se da će sa svojom mentorkom ostati u dobrim odnosima.

dragan djuric f

Sa Cecom mislim da ću ostati u dobrom odnosima, da ćemo imati kontakt i da ćemo napraviti nešto zajedno, videćemo. Pre samog prošlašenja mi je rekla kako je ovo za nju pobeda i da je prezadovoljna sa čim se i ja slažem i hvala joj– kaže Dragan.

Ceo intrevju pogledajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić/ Ž. Krstić