Login/Registracija

„Nisam u Džejlinoj senci“ Milica Čikarić progovorila o odnosu sa Ramovićevom, pa joj poželela samo jedno

1ad5b3be71149347d0f5766220fd13809021d975

Talentovana mlada „Zvezda Granda“ Milica Čikarić javnosti je postala poznata zahvaljujući učešću u ovom popularnom muzičkom takmičenju, a iako je bila jedna od retkih koja je pevačkim sposobnostima mogla da stane na crtu Džejli Ramović, na neko vreme kao da se povukla daleko od očiju javnosti.

Iako retko staje pred objektive kamera, pevačica vredno radi, a trenutno je najviše posvećena školovanju.

Krenuo je fakultet i predavanja. Vredno radim i nastupam kada mi obaveze oko fakulteta to dozvole – otkrila nam je Čikarićeva.

I dok je Ramovićeva, sa kojom se Milica rame uz rame takmičila u istoj sezoni „Zvezda Granda“, izdala novu pesmu, Čikarićeva trenutno ima druge prioritete.

Još uvek nemam u planu da u skorije vreme izdam neku pesmu, ali sa svojim bendom publici pripremam nekoliko odličnih kavera– izjavila je pevačica.

Pitali smo Milicu da li joj se dopala Džejlina nova pesma i u kakvim su sada odnosima.

Mi smo oduvek dobre prijateljice, još iz „Nekih novih klinaca“. Nikada nismo ulazile u sukobe, pa ni sada. Čujemo se i u super smo odnosima – izjavila je Milica, a na pitanje da li smatra da je na neki način ostala u senci Džejle Ramović, odgovorila je:

Ne mislim da sam u njenoj senci ni malo, ona radi svoj posao, a ja svoj. Čula sam njenu novu pesmu, previše mi se sviđa, želim joj i dalje takve hitove – rekla je Milica i time pokazala da između njih nema niti malo sujete.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I.Grk