Login/Registracija

Nikšićanka dobila svih šest „da“, Popović se protivio, a onda je Mira Škorić vikala iz publike „Uaaa produkcija!“ (FOTO)

U drugom krugu „Zvezda Granda“ predstavila se Anđela Tomić kojoj je mentorka Jelena Karleuša. Ona se ovaj put predstavila pesmama „Ja ću prva“ Cece Ražnatović i „Ja bih te sanjala“ Ivane Negativ. Njena mentorka je bila prezadovoljna nastupom, posle leve strane žirija koji su dalu „da“ i ostali su upalili tastere. Sedamnogodišnja Anđela je slavila što je osvojila svih šest glasova. 

5c58e363ecb967de47b8beac1ada69baadb21fe0

„Prvu Cecinu pesmu ti je dala Jelena da pevaš da te odmah eliminiše. Ta pesma uopšte nije valjala“, rekao je Popović, a Jelena se ljutima i rekla kako on ne treba da ima i iznosi svoje mišljenje. 

„Ja sam bila sigurna da će zbog prve pesme biti baraž. Ti nemaš narodnjački ukras i nadam se da će ti to neko ispraviti. Druga pesma je bila dobra ali je falilo još gasa, još snage, još volumena“, rekla je Marija. Saša je i dalje insistirao kako je devojka bila za baraž i kako Bosanac i Ana nisu trebali da joj daju glas. 

„Zašto ti odlučuješ u ime žirija koji ima pravo da glasa onako kako želi da glasa?“, i dalje nije bilo jasno Jeleni. 

„Sve što ti je Marija rekla stoji, ali nekako sam ti verovala“, rekla je Snežana. Bosanac je imao zamerke za dikciju i tanku boju glasa, ali je pohvalio njenu sugestivnost u pevanju zbog koje joj se veruje.

„Čestitam što si prošla dalje. Bravo za izgled i pevanje, stoji da je trebalo da se zategne u drugoj pesmi ali sve u kompletu mi se jako dopalo. Najviše mi se dopalo tvoje samopouzdanje koje si imala i tako si pobedila“, rekla je Jelena. 

„Ona je dobila tri glasa i ostala bi na tri glasa, nego kad su Bosanac i Ana videli da su ostali dali glas oni su rekli da će to da urade i oni“, insistirao je i dalje Popović. 

Iz publike je ustala Mira Škorić koja je povikala „Uaaa produkcija!“

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A. Bakić