Login/Registracija

Nikolina OTKRILA PRAVU ISTINU O LJUBAVI sa Kaporom: „NIJE KAO NA POČETKU! To se reflektuje na NAŠA POJAVLJIVANJA“

Nikolina i Saša Kapor svoju ljubav započeli su u „Zvezdama Granda“, a nakon što su je krunisali brakon dobili su i dvoje dece.


Iako su postojale spekulacije da se ljubav smanjila,pevačica tvrdi da je su emocije nikad jače.

– Nije to kao na početku. Mnogo je jače, intenzivnije i zrelije. Čim je neka harmonična atmosfera to se reflektuje i na naša pojavljivanja- rekla je za Grand News.


Nikolina je u nekoliko navrata najavljivala novi album koji će uskoro ugledati svetlost dana, a sada je otkrila i zbog čega se taj projekat toliko odužio.

– Biće dosta toga samo da se ukaže pravi trenutak i da sve realizujem kako sam zamislila. Ja sam pre svega majka i nisam neko ko je posvećen samo poslu. Nikada nisam želela da moja deca osećaju moje odsustvo, ja ih i vodim u vrtić i radim sve obaveze. Čak i kada do kasno radim, ustanem rano jer mi je žao. Posvećena sam makimalno i onda nekada ne mogu da sve poslovne rokove ispoštujem, ali ne žalim- iskrena je bila lepa plavuša.


Još prošlog leta pomenula je saradnju sa Halidom Bešlićem koju svi željno iščekuju, i izgleda da se taj trenutak sada zaista probližio.

– To je pesma „Još si na mojoj levoj strani“, to je jedna ozbiljna pesma. Ja sam sama nemam neku specijalnu podršku i to je zaista teško jer jedan album iziskuje mnogo svega. Ne žalim se, ali koliko god planirali ne možemo na sve da utičemo, to je život- objasnila je Nikolina.

BONUS VIDEO


Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić