Login/Registracija

NIKO OVAKO NIJE OTPEVAO „Lelu Vranjanku“, JK u transu! Ovako se proslavlja rođendan u „Zvezdama Granda“ (FOTO)

U trećem krugu „Zvezda Granda“ u duelu su učestvovali Aleksandar Misojčić koji je u timu Ane Bekute i Filip Jovanović koga je pripremao Dragan Stojković Bosanac. Takmičar iz Šapca predstavio se pesmama „Moj život“ Ace Lukasa i „Brate prijatelju“ Mobija Dika, dok je učesnik iz Vranja otpevao numere „Lela Vranjanka“ Staniša Stošić i „Zapevajte pesme stare“ Predrag Cune Gojković. Jelena je sve vreme plesala i skakala uz sjajan nastup ova dva talnetovana momka. 

1d153e91aad109b240421b5bbe440a048b80d6e5

Konačan rezultat bio je pet prema tri glasa za Filipa koji je direktno prošao u četvrti krug. On je inače proslavio 24. rođendan u emisiji i sigurno će ga dugo pamtiti. 

„Srećan rođendan! Dobio si baš lep poklon“, rekli su u glas članovi žirija. 

„Filipe ovo je bilo tvoje najbolje pojavljivanje i izvođenje. Baš si me oduševio! Tako nastavi i nemoj da pametuješ sa svojim izborima. Nisi ni ti Aleksandre bio loš jer si odličan zabavljač. Bilo je i u prvoj i drugoj pesmi malo falša ali ideš u baraž“, rekla je Viki. 

fc455f24dbcd3cc0c936ff9825c4e40bfcccd7c3

„Anin kandidat ima foru i pravo si osveženje! Super si mi. Baš si me zabavio! Bravo Filipe“, rekao je Đorđe. 

„Srećan rođendan Filipe stvarno si me oduševio. Malo ko može da otpeva ‘Lelu Vranjaku’ ovako. Bravo i za stajling, kompletan izgled i ponašanja na sceni. Sa druge strane Aleksandre ti si kao holivudski glumac. Imaš super harizmu kad se smeješ. Koristi taj someh koji pleni. Moj savet tebi je da non stop pevaš. Radi na sebi jer si veliki potencijal“, poručila je Jelena. 

Mariji se mnogo više dopao Filip koji je bio fenomenalan, a Aleksandru je poručila da je zabava super ali na kraju se najviše računa pevanje. 

„Filipe bio si nadmoćniji od prvog kandidata večeras i samo tako nastavi jer si nas zaista sve oduševio. Aleksandre dala sam ti glas je bilo dobrih pevačkih segmenata samo se uštimuj u baražu u drugoj pesmi“, rekla je Snežana. 

Na kraju je Bosanac pohvalio svog kandidata jer je ispoštovao sve što mu je rekao i zahvalio mu se, a Aleksandru je poručio: „Sve je bilo dobro samo da je bilo čisto.“

„Filipe pevao si odlično navijala sam za tebe i aplaudirala. Samo se pitam koju ćete to ‘Jelenu’ pevati u sledećem krugu. Aleksandre dobro si stilizovan, jako mi se dopada ali molim te obrati pažnju na intonaciju“, poručila je Ana. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A. Bakić