Login/Registracija

NIJE JOJ SVEJEDNO Porede je sa Džejlom, a za Mariju tvrdi: „Ume da bude ljuta“

Osamnaestogodišnja Meliha Imširović od prvog pojavljivanja u „Zvezdama Granda“ nosi veliki teren, budući da je od samog starta fascinirala žiri i samim tim se od nje očekuje da svaki sledeći put na sceni da svoj maksimim.

Priznaje da veliku pomoć u tome dobija od svoje mentorke Marije Šerifović, što joj na neki način predstavlja i veliku odgovornost. Kaže da se trudi da prvenstveno ne izneveri svoju mentorku. 

Gostujući u emisiji „Zvezde Granda Specijal“, kanididatkinja je otkrila kakva je Marija kao profesorka. 

– Malo je stroga, malo nije, ali ume da bude ljuta kad ne slušamo – priznala je Meliha Voji Nedeljkoviću, što ga je na neki način zateklo. 

–  Ozbiljno? Ona ti kaže jedno, a ti pevaš drugo? Kako?– pitao je voditelj.

– Ne, ne pevam nešto drugo, šta ona kaže to je. Ona kaže ‘Ako hoćeš, hoćeš, a ako nećeš, onda po svom’, ali ja sve slušam – istakla je i dodala da joj najbitnije šta će joj Marija reći. Tvrdi da čak ni sud žirija nije toliko bitan, koliko njen, a na pitanje šta će biti kad poraste, kao iz topa je odgovorila:

– Pa Marija Šerifović! 

Kako je mnogi porede upravo sa Marijinom nekadašnjom miljenicom Džejlom Ramović, Sanju Kužet je zanimalo kako ona reaguje na to. 

– Prija mi, Džejla je divna osoba i prelepa devojka, izuzetno lepog glasa i stasa tako da mi prija što me porede sa njom – istakla je Meliha u emisiji. A da li će uspeti da parira Džejlinom muzičkom putu, ostaje nam da vidimo tokom takmičenja. 

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: I. Ankić