Login/Registracija

NEVOLJE NA SNEGU: Zvezde Granda u misiji „SLIKANJE u KUPAĆEM na skijama“ (VIDEO)

Koleginice i pre svega dobre prijateljice Dragica Zlatić i Aleksandra Mladenović sve češće putuju zajedno, pa su nakon nezaboravnog putovanja u Istanbul ponovo spakovale kofere i uputile se na planinu, kako bi odmorile od prethodnog perioda koji su provele radno i napunile baterije za predstojeće obaveze.

Ekskluzivno za Grand televiziju pevačice su se javile sa Zlatibora i otkrile kako se zabavljaju. 


Prošle godine Dragica je priznala da su joj zimovanje platili prijatelji, a ovoga puta sama je iskeširala odmor na planini.

– Hvala Bogu ove godine se radilo, tako da se i zaradilo. Po pola smo platile, na ravne časti (smeh). Mi to ne gledamo ko je šta platio, nešto plati ona, nešto ja, ne merimo – rekla je Dragica, dok je Aleksandra dodala da je došla na planinu jer je željna planinskog vazduha.

Budući da je širenje pandemije u punom jeku, pevačice su istakle da ne žele da rizikuju i da izlaze. Ali jedna od njih ne može da odmori čak ni u smeštaju.

– Ja ne mogu od nje da spavam, non stop me budi ujutru – požalila se Aleksandra i nastavila: – Ona je kao vojnik, čim ustane odmah počne „Ajmo, kreći“. 


Na Zlatiboru je trenutno prava zimska idila, budući da je sneg napadao, ali su se požalile da duva vetar i da je hladno, zbog čega ne provode puno vremena napolju. Ipak, Aleksandra će morati da joj ispuni želju i da je slika na snegu.

– Ponela sam neku kratku suknju i moraću da nađem negde da se slikam u tome. Verovatno će ljudi da se krste kad me vide – rekla je ona, a njena koleginica dodala da je i ona planirala da se slika, ali da se zbog hladnoće predomislila. 

– Aleksandra je isplanirala da se slika u kupaćem na skijama – otkucala je Dragica, što je obe dovelo do suza.

Foto: Printscreen YT,
Autor: I. Ankić