Login/Registracija

NEVIĐENA SVAĐA: MILI POLUDEO zbog glasova pa napao žiri, Đorđe mu odgovorio “Ti se bre drogiraš“

U još jednom duelu predstavili su nam se Marija Gruevska (23) iz Bitolja, iz tima Aleksandra Milića Milija i Selim Selimović (28) iz Niša, iz tima Viki Miljković.

Marija se predstavila pesmama “Jedanaest“ Marije Šerifović i “Lutka za bal“ Parnog valjka dok je Selim to učinio pesmama “Hanuma“ Šabana Bajramovića i “Kesandžik“ Zvonka Demirovića.

Oba kandidata osvojila su maksimalnih šest glasova, a onda je Saša Popović odmah naredio preglasavanje, što je ponovo rezultiralo jednakim brojem glasova- 3:3.

Žiri se podsmevao Saši Popoviću koji je morao da donese odluku kog kandidata će pustiti direktno dalje a kog poslati u baraž.

– Nemoj molim te da se Marija presvalči opet..dva kostima u pm...- rekao je Mili Popoviću za svoju kandidatkinju, pa se obratio žiriju- Pa šta vam je, kako tri tri? Pogledajte nju, pa zar se ova emisija ne zove “Zvezde Granda“?- aludirao je Mili na dva izuzetna stajlinga njegove kandidatkinje koja se iz kostima opatice, skinula u kostima nalik onim na kabare nastupima.

– Selim kida bre nemoj tako– branila je JK drugog kandidata, a onda je Mili napao Snežanu, Anu i Đorđa koji su Selimu dali glas- Ti si bre na drogama- odgovorio mu je David.

– Dečko je odličan ali ne može da se poredi sa njom!- vikao je Mili, dok drugim članovima žirija nije bilo jasno zašto osporava Selimov talenat.

– Jeste od Gruevske stajling odličan, ali šta fali Selimu?- rekao je Saša sa čim se i Marija složila.

Nakon minuta svađe između čuvene šestorke, Saša Popović je prelomio- Puštam Mariju dalje, ali ti Selime kidaš i sigurno prolaziš u baražu!

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: T. Bogavac