Login/Registracija

NEVEROVATNA TRANSFORMACIJA TIJANE EM: Od devojčurka do „žene od sultana“ (FOTO)

Tijana Milentijević, poznatija kao Tijana Em veliku popularnost nedavno je stekla kada je objavila pesmu „Žena od sultana“ koja je postala pravi hit.

Tijana se prvo pojavila u takmičenju „Ja imam talenat„, a zatim i u „Zvezdama Granda“ 2014. godine kada je stigla do finala. Tada je imala samo 15 godina, a a od tog perioda do sada doživela je veliku estetsku transformaciju.

Ona je jedna od retkih pevačica koja se nije ustručavala da otvoreno pričala o estetskim korekcijama koje je imala na svom licu i telu. 

– Nije tajna i ne krijem da sam korigovala usne i grudi, ali ne zbog karijere, nego zbog sebe, sada sam sebi lepša. Oduvek sam bila zrelija od svih u svom društvu i izdvajala se. Jako sam mlada počela da se bavim pevanjem i bitno mi je da su me moji sugrađani i porodica podržali – ispričala je ona nedavno za „Alo“.

S obzirom da je jako mlada počela javno nastupa, njene odevne kombinacije bila su dosta smernije i u skladu sa njenim godinama, dok je sada znatno promenila imidž, te se sada oblači dosta provokativnije.

Pored estetskih korekcija Tijana je eksperimantisala i sa bojom kose, te je prvo bila crnka, a zatim brineta.

Foto: Z. K. Munja/Privatna arhiva,
Autor: D. Bukovčić