Login/Registracija

NEVEROVATNA: Peva kao Doris Dragović i njeno vreme tek dolazi! (FOTO)

Milica Kaluđerović (22) iz Bijele predstavila se u prvom krugu pesmom „Krivi ljudi“ Doris Dragović, a čim je zapevala počeli su zidovi da se ruše. U nastavku je ova lepa devojka promenila žanr i otpevala „Slike u oku“ od Luisa, a među posledjima glas je dao Bosanac. 

„Prelepa boja glasa i emocija pogotovo u prvoj pesmi. Ti si zabavnjak ali si drugom pesmom želela da pokažeš da možeš sve da pevaš. Po meni si ti više pop pevačica“, rekla je Marija što Milica nije mogla da potvrdi jer peva i narodnu i zabavnu muziku. 

„Ja kad sam se okrenuo mislio sam da je Doris Dragović iz mlađih dana jer si sve njene fore skinula. To je bilo neverovatno!“, rekao je Lukas, a Bosanac je dodao da je drugu pesmu otpevala u ravni sa prvom i da je bilo kraljevski. 

„Jednom rečju je predivno. Boja glasa, ukrasi i trileri i neverovatna smirenost. Crna Gora mora da se ponosi što ima jednu ovaku dobru pevačicu. Tvoje vreme tek dolazi“, rekla je Jelena, a Popović se nadovezao i rekao: „Milica je za 12 sezona najbolja pevačica iz Crne Gore“

I ostali članovi žirija su čestitali talentovanoj pevačici na fantastičnom nastupu!

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A.Bakić