Login/Registracija

Nevena Stojković sa samo 11 godina je zapevala na „Grandovoj“ sceni, a reči Saše Matića nakon tog nastupa NIKADA NEĆE ZABORAVITI! (FOTO+VIDEO)

 Finalistkinja poslednje sezone „Zvezda Granda“ Nevena Stojković ostvarila je zapažen uspeh u takmičenju, a njena mentorka Ana Bekuta uvek je isticala koliko je ponosna na svoju učenicu. 

……

Neveni se konačno ostvario san da dođe do samog vrha najpopularnijeg muzičkog takmičenja, obzirom da se za ovaj šou prijavila prvi put sa samo 11 godina. 


Kako je bila previše mlada da u tom trenutku učestvuje u „Zvezdama Granda“, ova talentovana devojka dobila je poziv od produkcije da nastupi u tada vrlo popularnoj emisiji „Grand Show“.

„Sestra me je na audiciju prvi put prijavila 2011. godine, a pošto sam bila jako mlada za učešće u „Zvezdama Granda“, a tada još uvek nije postojalo takmičenje „Neki novi klinci“, dobila sam poziv da nastupim u emisiji „Grand Show“ kao grand junior. Bilo nas je desetak, a jedan od njih je bio i Uroš Živković“, ispričala je Nevena za Grand Online. 

Neveni je nakon tog nastupa pružio ruku Saša Matić, a reči koje joj je popularni pevač tada uputio nikada neće zaboraviti. „Da moje dete peva kao ti, ja bih bio najsrećniji tata na svetu“, rekao je Saša Neveni, kojoj su te reči bila dodatna motivacija da nikada ne odustane od namere da jednog dana postane poznata pevačica. Nevena se i naredne godine prijavila za učešće, ali ni tada nije uspela da uđe u takmičenje, iako je ponovo dobila poziv da nastupi na velikoj sceni „Granda“.


Ova lepotica nije odustajala od svojih snova i na audiciju za „Zvezde Granda“ prijavljivala se još nekoliko puta, da bi u poslednjoj sezoni zablistala i pokazala sav raskoš svog talenta. 


Nastup male Nevene možete pogledati u video snimku ispod:

https://youtube.com/watch?v=tGKlaNRyHBk

Nevena je u polufinalu imala neverovatan nastup o kojem se pričalo i nakon emisije, a više o tome pročitajte OVDE.

Foto: Privatna arhiva/Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: M.Jeremić