Login/Registracija

NESVAKIDAŠNJI ODMOR: Bosanac posetio MALO POZNATO MESTO, a tek da vidite ko mu PRAVI DRUŠTVO (FOTO)

Pre nešto više od dve nedelje, žiri najpopularnijeg muzičkog takmičenja “Zvezde Granda“ otišao je na zasluženi letnji raspust, kako oni interno nazivaju odmor.

Dragana Stojkovića Bosanca navikli smo da tokom letnjih meseci vidimo kako se brčka na crnogorskom primorju ili samo odmara u rodnoj Bosni, a ovoga puta producent je sve iznenadio neobičnim putovanjem koje je podelio na društvenim mrežama.

Naime, Bosanac je odlučio da jedan dan posveti druženju sa monahom manastira Svetog Mihaila na Ostvru cvijeća u Tivatskom zalivu u Crnoj Gori, što su njegovi pratioci pozdravili brojnim komplimentima.

Na fotografijama se vidi kako Stojković i monah Mihailo razmenjuju crkvenu literaturu a zatim i poziraju zagrljeni ispred ovog prelepog manastira.

– Zahvaljujem se monahu Mihailu na divnim besedama i gostoprimstvu– napisao je Bosanac ispod ovih fotografija.

Inače ovaj manastir sagrađen je na ostrvu koje nosi naziv Miholjska Prevlaka, po Svetom Arhangelu Mihailu, i nalazi se na samo 2 kilometra od Tivta. Do njega se stiže brodom ili čamcem a zbog svoje minijaturnosti brzo se može obići. Turistima je posebno slatko i šarmantno zbog svoje bujne vegetacije, najviše palmi i najrazličitijeg cveća po čemu ostrvo nazivaju i Ostrvo cvijeća.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: T. Bogavac