Login/Registracija

NEPRIJATNO IZNENAĐENJE Takmičarka SLAGALA Popovića, mentor otkrio sve: “Svalila je KRIVICU na mene“

Muzičar i vokalni trener koga je publika upoznala kroz takmičenje “Zvezde Granda“ kao deo tima Ane Bekute, Miloš Marković, kroz nekoliko godina učestvovanja u ovom šou programu imao je prilike da sarađuje sa oko 150 kandidata.


Pre dolaska u Anin tim Miloš je radio samostalno, pružajući svoje znanje omladini koja je silno želela da dogura što dalje u najpopularnijem muzičkom takmičenju, a zahvaljući njemu misija je za većinu od njih bila uspešna.

Iako su ga kao profesora mahom slušali i pomno pratili dobijena uputstva, uvek se izdvoje pojedinci koje ne zagrizu dovoljno već rade na svoju ruku.

Upravo to se dogodilo sa jednom takmičarkom čije ime Miloš nije želeo da otkrije, a koja ga je zbog nesmotrene laži dovela u neprijatnu situaciju.

Kandidatkinja nije dolazila na probe, nismo se viđali, ništa se nije dešavalo, ja sam pustio da se stvari tako odigraju. I sretnem ja nju na snimanju pitam je šta peva, jer nisam bio upućen, ona mi kaže peva, što se meni nije dopalo, ali nisam hteo da pravim nikakve face, prosto devojka treba da izađe na scenu– počeo je priču Miloš.

Kako devojka nije ostavila poseban utisak na žiri nakon izvedene pesme, Saša Popović žestko joj je odbrusio pitanjem, a njen odgovor ostavio je Miloša neprijatno iznenađenog.

– Kaže Saša njoj: “Ko ti je rekao ovo da pevaš, ovo ništa ne valja?“, a ona odgovori: “Pa moj mentor Miloš“. Bio sam šokiran. Ali dobro, prošlo je to. To je bila čista panika, da skloni krivicu, oprošteno joj je, ne definiše je kao čoveka svakako– objasnio je Marković.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: T. Bogavac