Login/Registracija

NEPREPOZNATLJIVA NA AUDICIJI: Samouvereno se predstavila Saši Popoviću, a imala samo 15 godina (VIDEO)

Pevačku karijeru započela je sa samo 13 godina, a već sa 15 pojavila se na audiciji za „Zvezde Granda“. Ali to joj nije bilo prvo učešće u nekom šou programu, budući da je pre toga Tijana Milentijević učestovala u „Ja imam talenat“, a u rodnom gradu pohađala je i školu pevanja Marije Šerifović.

Da je njena želja da peva na velikoj sceni ogromna pokazala je 2013. godine kada se samouvereno pojavila na audiciji u Kragujevcu i Saši Popoviću i stručnom timu „Grand produkcije“ predstavila se pesmom „Moja zakletvo“ Zorice Brunclink.


Odlučno i sa velikom željom da uspe ova talentovana devojčica predstavila se na audiciji, a već u septembru iste godine našla se u užem krugu takmičara „Zvezda Granda“. 

U velikom finalu zauzela je deveto mesto, ali je nakon završetka takmičenja napravila dužu medijsku pauzu. Da joj je trebalo vremena da sazri i pripremi se za sve ono što estrada sa sobom nosi dokazala je kada se na scenu vratila sa hitom „Žena od sultana“.


Za kratko vreme njena pesma postala je najslušanija, nakon čega su usledili i drugi hitovi, ali i neverovatna fizička transformacija.

Tijana je u međuvremenu odlučila da nastupa pod umetničkim imenom Tijana eM i danas je jedna od traženijih pevačica na našim prostorima. A kako je izgledao njen početak sa samo 15 godina, možete da pogledate u videu.

Kako je izgledalo njeno pojavljivanje u „Zvezdama Granda“ pogledajte u narednom videu.
Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I. Ankić