Login/Registracija

NEPREPOZNATLJIVA Danas je jedna od najatraktivnijih takmičarki, a ovako je Katarina Jovanović izgledala pre 10 godina (FOTO)

Učesnica aktuelne sezone „Zvezda Granda“ Katarina Jovanović važi za jedan najboljih ženskih vokala trenutno u takmičenju, a njenim nastupima podjednako se raduje i žiri i publika. Na samom početku sezone Katarinu niko nije prepoznao obzirom da je izgled drastično promenila od prošle godine kada se takođe takmičila. 

Naime, Katarina je smršala 20 kilograma i od simpatične bucke postala atraktivna lepotica, koja u emisijama redovno dobija pohvale na račun svog izgleda. Jovanovićeva je često menjala izgled, a na jednom video snimku na YouTube-u Katarina je gotovo neprepoznatljiva. U vreme kada je snimak nastao, Katarina je nosila kratku crnu kosu i imala nekoliko kilograma viška. 

Koliko se Katarina promenila možete da zaključite po fotografiji ispod.

Kaća je u četvrtfinalnoj emisiji koju smo gledali prethodne subote imala veoma zapažen nastup, a posebna euforija u studiju je nastala kada joj se na sceni pridružila njena mentorka Jelena Karleuša (VIŠE O TOME ČITAJTE OVDE)

Foto: YouTube/D.Milošević,
Autor: M.Jeremić