Login/Registracija

NEPREDVIĐENO Martin se iznenada pojavio u takmičenju, a Karleuša otkrila kojom pesmom je muž uvek bruka

Pravi šou u „Zvezdama Granda“ izazvao je duel između Martina Ajdarevića iz Leskovca i Čedomira Markovića iz Beograda.

Prvi takmičar predstavio se pesmama „Starim sam“ od Dženana Lončarevića i „Da l si sretnija“ Tošeta Proeskog, dok je drugi odabrao numere „Varnice“ Želja Joksimovića i „Pola duše, pola srca“. 

Ono što je sve zabavilo jeste Martinovo maestralno pevanje, koje je žiri nagradio sa maksimalnih šest glasova, ali i Čedomirovo igranje koje je samo Karleuša nagradila i to zato što neodoljivo podseća na njenog muža Duška Tošića. 

Martinova mentorka Marija odmah je pojasnila da nije bilo predviđeno da se Martin večeras pojavi, ali je uskočio dan pred takmičenje i to zato što je njena kandidatkinja dobila koronu. 

– Sinoć smo odredili pesme. Ne branim ga, znamo svi kako Martin peva, ali imali smo 12 sati da se spremimo za takmičenje – objasnila je Marija, a žiri je uvažio i rekao da je sve jasno. 

– Ti si moj omiljeni kandidat – poručila mu je Karleuša i dodala da će to biti i kad se ne pripremi za takmičenje. A za Čedomira je imala sledeću poruku: – Mnogo si lep i zgodan. Morala sam da ti dam glas jer neodoljivo podsećaš na mog muža. Tako on igra, a tako i peva.


Jelena je otkrila i da njen suprug voli da peva, ali da nema pojma i da ne može da ubode nijedan ton. Ona je priznala da je Duškova omiljena „Šeherezada“ i da upravo tom pesmom voli da je bruka kad odu negde. 

– Beskrajno je šarmantan – prokomentarisala je Snežana Čedomira i njegovo izvođenje, dok je za Martina rekla da i u najgorem izdanju zvuči odlično. 

– Čedomir nas je toliko nasmejao i zabavio. Bio je beskrajno simpatičan i smešan – rekla je Viki, dok je Bosanac objasnio da je Martin ozbiljan pevač i da sve može da kontroliše i da može odmah da ide u peti krug. 

Foto: Z. K.Munja/D.Milošević,
Autor: I. Ankić