NEPRAVDA? Takmičarka se rasplakala na sceni, Jelena joj brisala suze, a Popović poručio: „Ti si budućnost Granda“

Suze su ok, pogotovo kada se dese zbog nepravde ili nemarnosti! Upravo ovako možemo da opišemo duel u „Zvezdama Granda“ koji je rasplakao jednu od takmičarki. 

ea9c8d275a743ad773a0f41c3b85d3714e7366b0

Naime, Jovana Lazarević (16) i Abida Milkunić našle su se u pevačkoj borbi koja je zabavila i razigrala žiri, ali su glasovi na kraju izostali, zbog čega se Jovana rasplakala. Prva kandidatkinja dobila je samo dva glasa za izvođenje pesama „Moja poslednja i prva ljubavi“ Tereze Kesovije i „Nikom nije lepše nego nama“ Viki Miljković, dok je druga za numere „Koraci u snegu“ Zlate Petrović i „Samo“ od Stoje osvojila četiri „da“. 

Kako je moguće da za najteži muzički program dobije samo dva glasa?  ljutito je pitao Jovanin mentor Mili, dok je Jelena vikala: – Šokantno!

Mili je izrazio žaljenje zbog, kako je rekao, sramotnog glasanja žirija, pa mu je Snežana Đurišić odgovorila da je njegova takmičarka promašila repertoar. 

– Ona je odlična pevačica, ali nije zrela za Terezu Kesoviju, ovo jednostavno nije za takmičenje – smatra Snežana. Marija Šerifovićje objasnila Jovana nije za ispadanje, ali se pravdala da nije glasala jer je nijedna od njih nije dotakla.

– Ovako se ne peva i ovako ne zvuči borba za četvrtfinale. Ipak, takmičarka broj jedan sigurno nije pevala za dva glasa – dodala je Marija, dok je za Abidu rekla da je ispala iz intonacije i da je ovo bio jedan od gorih njenih nastupa.   

154b52aff6c53c818252b1a45e2d5397175c7248

Saša Popović je objasnio da se Jovana, bez obzira na godine koje ima, lepo snašla u izvođenju pesme Tereze Kesovije, kao i da ima lepu emociju. Ipak, njen mentor Mili smatra da je nepravedno ispala iz takmičenja i da je zaslužila bar baraž, što je rasplakalo mladu Jovanu. 

– Ovde će krv da padne – dodala je Jelena, dok je Bosanac dodao da je takmičarka bila dekoncetrisana i da je premlada za ovakav repetoar.

Kako su Jovani krenule suze, Popović je počeo da je teši i objasnio da će sigurno zablistati u sledećoj sezoni. 

– Ona je budućnost Granda, možete da pričate šta hoćete – rekao je Popović, na šta se nadovezala Karleuša i izašla na scenu kako bi takmičarki dala maramicu. 

ea9629010a7d54b70690165b736aab55a47496bb

– Odmah da kažem da ne volim suze. Digni glavu gore, ovde plaču samo slabići. Budi jaka na nepravdu jer ovo je posao gde ima puno nepravde. Samo ako muški izdržiš, ti ćeš uspeti u svom poslu – poručila joj je Jelena. 

Foto: Z.K.Munja/D. Milošević,
Autor: I. Ankić