Login/Registracija

NEOČEKIVANO Kad su shvatili ko je takmičarka, krenula je BORBA! „Želim je kod sebe“, poručila Ceca

Iz Podgorice direktno na Grandovu scenu stigla je Lana Vukčević,15-godišnja devojčica koja je godinama unazad osvajala region neverovatnim talentom. Ipak, to nije bilo dovoljno da se probije u sam estradni vrh, pa se prijavila za „Zvezde Granda“.

Pesmama „Deo prošlosti“ Marije Šerifović i „Rane“ Anastasije Ražnatović predstavila se čuvenoj šestorki, ali samo 4 glasa stručnog i jedan od produkcijskog žirija dobila je ova sjajna devojčica.

Kada se podigao zid Ceca je odmah prokomentarisala da je devojčica preslatka, a Saša Popović je objasnio zašto je pustio da se takmiči, budući da ima samo 15 godina.

– Za ovu devojčicu sam znao da ima 15 godina, ali kad se prijavila ja sam pogledao Jutjub i video da ima 110 miliona pregleda i zato sam je pustio u takmičenje – objasnio je Sale, na šta se nadovezala Viki i rekla da je gledala njene kavere. 

Đorđe David je odustao od svog glasa, poručio joj je da je anđeo i da je odlična. Ipak, u igri su i dalje bile Viki i Ceca koje su je želele u svom timu. 

– Meni se ovo nije dopalo, bilo mi je previše svega kao sataraš– rekla je Marija Šerifović i dodala da je odabir pesama bio pogrešan. 

To ne znači da ne znaš da pevaš, ali to je samo razlog što nisam glasala – dodala je Mara, dok je Ceca Ražnatović sve prepisala tremi.

– Znam devojčicu, pratim njen rad i želim je u svom timu – poručila je Ceca, dok je isto mislio i Mili: 

Mislim da je Lana fantastična i upravo u njenim godinama kreće karijera. Voleo bih da je u mom timu.

Ali završnu reč imao je Popović koji je odlučio da Lana ide u Cecin tim, pa je pevačica izašla na scenu da je zagrli.

– Koliko je slatka. Imaće prilike da upozna Anastasiju, čak i da radi sa njom – rekla je Ceca, pa je upitala takmičarku da li je srećna.

– Presrećna sam – odgovorila je.

– To je najbitnije- konstatovala je Ceca, a Popović dodao da se nada da će tokom takmičenja opravdati svoj uspeh koji je stekla na Jutjubu.

Foto: Z.K.Munja/E.Srdić,
Autor: I. Ankić