Login/Registracija

Nemanja Nikolić NIKAD ISKRENIJI: “Danas svi KUPUJU PREGLEDE, a ja milion nisam video od 2010. godine“ (VIDEO)

Dolazak pevača Nemanje Nikolića na snimanje, pripadnici sedme sile jedva su čekali!

Konačno je došlo vreme da ga češće viđamo na malim ekranima, a sada za to ima i dobar razlog- novu pesmu, na koju je izuzetno ponosan.

– Kako bre konačno?(smeh) Ja sam uvek tu samo što nisam imao povoda da budem na televiziji u poslednje dve godine zbog korone, inače sam pre toga izbacio četiri pesme i četri spota. Ova pesma “Rane moje“ koju sam sad izbacio mi se jako dopalo na prvo slušanje. Tekst i muziku mi je radio prijatelj iz Beča Zoran Milinčića, aranžman čuveni beogradski muzičar Pagi i mislim da samo napravili dobru priču– kaže Nemanja za naš portal.

Kako mnoge njegove kolege uglavnom broje preglede i prate trending listu na Jutjub platformi, zanimalo nas je da li i on podleže trendovima i obraća pažnju samo na klikove.

– Mislim da ne pevam tu muziku. Ja sam 2010. godine kad je počeo kod nas Jutjub sa pesmom “Bebo moja“ , “Da se napijem“ i “Drugarice“ imao te milionske pregleda, sada ih nažalost nemam. To su realni pregledi, ali voleo bih da imam milionske, zašto da ne. Doduše sad ih mnogi i kupuju da se ne lažemo– kaže pevač i dodaje da su ove tri navedene pesme svakako ostale njegov pečat za ceo život.

Iako kaže da veliki hit nije ubo od tih prvih pesama, tačnije već više od 15 godina, pitali smo ga i da li može da se živi od stare slave.

Može, kako ne može! Znam pevače, ne bih da ih navodim koji su imali neku pesmu pre 40 godina koja se i dan danas peva i nema trika da prođe veselje bez tih nekih pesama. Svakako morate da budete prisutni i snimati, a šta će biti hit to niko ne zna. Sad se sluša neka druga muzika, a ja se držim tog nekog fazona, bomeske, kafanske priče od početka– odgovara Nikolić.

S obzirom da ga mnogi nazivaju pevačem koji najbolje izvodi numere pokojne legende Tome Zdravkovića, ne čudi što nijedno slavlje i nastup ne mogu d aprođu bez tog repertoara.

– Osoba koja me angažuje da radim neko veselje uvek mi traži da bude što veselije ali mi obavezno kažu da na kraju sat vremena kada svi sednu posle svega, da im malo pevam Tomu, tako da je to neminovno– iskreno kaže pevač.

Ostatak intervjua i Nemanjinu rekaciju na film “Toma“ u kome su mnogi predviđali njegovo pojavljivanje, pogledajte u videu ispod:

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac