Login/Registracija

„Nekad padnem ja, nekad ti“ Ljuba Perućica emotivnim rečima čestitao supruzi prvu godišnjicu

Godina prođe brzo, još ako u njoj ima puno ljubavi i razumevanja, onda se čini kad da je tren! U to se uverio Ljuba Perućica koji se pre godinu dana zakleo na večnu ljubav svojoj dugogodišnjoj devojci Katarini Kolozeus. 

b3ba19ead4c0d1bc3045d912dc43a04c0ffeacf7

Danas ovaj mladi bračni par slavi prvu godišnjicu braka i tim povodom oboje su se oglasili na Instagramu. 

Pevač je javno svojoj supuzi uputio emotivne reči za prvu godinu braka.   

– Proletela je i ta prva godina braka kao dlan o dlan, brzo i efikasno! Bila je burna i stvarno smo mnogo toga, za samo tu jednu godinicu, već prošli i to sve zajedno ruku pod ruku. Nekad’ padnem ja, nekada ona, ali uvek jedan povuče više i vrati balans. Ove godine si ti često vukla vise i hvala ti na tome. Ljubavi, želim nam još mnogo mnogo lepih godina i još lepših trenutaka, a ja znam da nas najlepše tek čeka. Volim te – poručio je Ljuba svojoj supruzi, dok je slične izlive emocija imala i Katarina na svom Instagram profilu.

792006e5870ac30cd17d08a512cb07071f71b90a

– Uspeli smo! Kažu da je prva godina braka najteža, a ja se molim Bogu da nam svaka bude baš kao ova! Čini mi se da je proletela, a opet sa druge strane, kada premotam film, znam da smo toliko toga prošli zajedno! Zahvalna sam ti za toliko stvari, a najviše za moj osmeh! Hvala ti što mi ga nikada ne skidaš sa lica i što se zahvaljujući tebi svaki dan budim i ležem kao srećna zena! Ti si sve što sam želela u životu.. moj oslonac, moj prijatelj, moja porodica! Volim te, ljubavi – stoji u Katarininoj objavi posvećenoj njenom suprugu. 

Pogledajte kako je bilo na njihovoj svadbi!

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić