Login/Registracija

„Nek’ me ne diraju“, poručuje Emrah Emšo i tvrdi da trenutno samo sebi veruje (FOTO)

Nekadašnja zvezda „Granda“ Emrah Emšo rešio je da pokori estradu. Nakon pesme „Kofer sjećanja“ pevač će svoju publiku da obraduje novom pesmom za koju čvrsto veruje da će biti pravi hit.

Numera je bržeg ritma i nosi naziv „Rođendan“, a kako je najavio, u njoj će se pronaći mnogi koje je u poslednje vreme uznemiralo zatvaranje klubova usled situacije sa korona virusom. 

5b5c21024e1ceadba28e65dda0a0c40fc5b6ee57

– Nek’ nas ne diraju, glasi refren za koji verujem da će da uzdrma mnoge – šali se Emrah, dok na naše pitanje ko njega dira, kaže: – Diraju me svi, a neki posebno (smeh). Šalim se, ali moram da kažem da je pesma napisana pre 3 godine i to dan nakon ispadanja iz Zvezda Granda. Dugo sam je čuvao, a sad je idealno vreme da je predstavim publici!

Kaže da se nikad bolje nije osećao i da je spreman da pokori muzičku scenu. Čvrsto i hrabro ide ka vrhu i na tom putu veruje isključivo samo sebi, zbog čega ne želi da angažuje poznate hitmejkere, već sve radi bez ičije pomoći. 

– Najveće svoje hitove sam napisao sam. Verujem samo sebi, a i publika mi veruje – zaključuje Emrah kom će „Rođendan“ biti četvrta autorska pesma u karijeri.

79d68d193c9e7d3404bfae9758e28284c7444ccd

Pevač je nedavno priznao da je bilo malo paranoje zbog korone, a u videu ispod pogledajte šta je radio tokom pandemije. 
Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić