Login/Registracija

NEĆETE VEROVATI: Evo sa kim su Milicu Čikarić spajali u takmičenju i koji fakultet će da studira (VIDEO)

Pevačica Milica Čikarić koja je u „Zvezdama Granda“ ove sezone zauzela drugo mesto, završila je treći razred Gimnazije u Jagodini sa odličnim uspehom i nastavlja da nastupa sa svojim bendom. Ona je gostujući u emisiji „Grand magazin“ rekla kako je nastavila da se druži sa svojim kolegama iz takmičenja i tokom leta, kao i da je poslednja saznala da se u „Zvezdama Granda“ rodila nova ljubav između Gutea i Elene. Na pitanje da li je ona imala simpatiju i ko joj se najviše dopadao odgovorila je da nije. 

U finalu „Zvezda Granda“ zauzela drugo mesto, a sad nabacila osmeh i šalje pozdrave sa ovog mesta (FOTO)„U Makedoniji su pisali kako smo Ognen Zdravkovski i ja zajedno. To nije tačno jer smo mi samo drugari“, kaže Milica koja se od svoje pete godine veoma uspešno bavi karateom i otuda njen takmičarski duh. Iako su mnogi očekivali da će upisati Muzičku akademiju, ona se već odlučila za drugi fakultet. 

„Bila mi je želja još kad sam upisila Gimnaziju da nakon toga studiram DIF.  I nadam se da ću uspeti da se upišem na Fakultet fizičkog vaspitanja i da ću se uskoro vratiti treninzima koje sam malo zapostavila zbog brojnih obaveza“, rekla je Milica. 

Pogledajte i kad će objaviti svoju prvu pesmu i da li će je Jelena Karleuša savetovati i dalje o njenoj muzičkoj karijeri: 

https://youtube.com/watch?v=Zow5VWNTOcM%3Fstart%3D6461
Autor: A.Bakić