Login/Registracija

NEĆETE VEROVATI: Dok se Sanja brine o stajlingu, evo šta Voja radi pre snimanja

Šarmantni voditelj Voja Nedeljković retko javno priča o privatnom životu, porodici i supruzi, ali se tokom gostovanja u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ opustio i otkrio manje poznate detalje iz života.

Moja supruga je specjalista transfuziologije, a sina ne zanima ni njen ni moj posao. Našem sinu je to nekako bezveze, on je student. Svi smo na svoju stranu što se tiče nauke i poslova, ali to je bitno – priznao je Voja.

Tokom gostovanja u emisiji u jednom trenutku na ekranu su puštene fotografije iz privatnog života popularnog voditelja koje je on objašnjavao, a kada je prikazana fotografija iz Grčke Voja je otkrio jednu zanimljivu činjenicu koju su do sada znali samo retki.

Često kažem da imam neki indijski gen u sebi. Ima tu neku boju. Onda mi je lakše jer ne moram da se šminkam, ne moram da stavljam puder. Budem uvek najtamniji od svih i boja mi ostane skroz do jeseni na koži – rekao je voditelj.

Voja je otkrio gde najviše voli da otputuje kada ima slobodnog vremena, ali i da pred snimanaja voli da vozi bicikl na Adi.

Grčka je jedno do mojih omiljenih destinacija. Imam tamo mnogo prijatelja često sa porodicom idem tamo na letovanje – kazao je voditelj.

Na pitanje novinara da je on takmičar u „Zvezdama Granda“ koga bi izabrao za mentora, Nedeljković je odgovorio u svom stilu.

-Izabrao bih samo Sašu Popovića jer on zna da napravi pare.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: I.Grk