Login/Registracija

NEBO I ZEMLJA: Nećete verovati kako je zvučao na audiciji za „Zvezde Granda“ (VIDEO)

Ljuba Perućica se za takmičenje „Zvezde Granda“ prijavio čak pre deset godina i zahvaljujući svom sjajnom glasu postao jedan od popularnijih mladih pevača koje je ovaj muzički šou iznedrio.

– Prijavio sam se sa dvadeset i tri godine za takmičenje. Pre samog takmičenja profesionalno sam pevao punih pet godina, ali tada sam shvatio da sam već sazreo za „Zvezde granda“. Inače ja sam se prvi put prijavio sa samo osamnaest godina, ali tada nisam bio zreo ni kao ličnost ni kao pevač. Tako sam ispunio svoj san i došao u finale- otkrio je pevač.


Za audiciju popularnog šoua prijavio se u Beogradu i tom prilikom pevao je Šabanovu pesmu „Još ovu noć“. Međutim, iz sadašnje perspektive smatra da se nije najbolje pokazao, ali ono što je najbitnije svestan je svog ogromnog napretka i iskustva koje mu je samo takmičenje pružilo.

– Pevao sam dosta slabije, sada kad slušam iz ove perspektive u samom takmičenju sam pevao mnogo slabije nego danas. Čuje se ogromna razlika između toga i ovoga što danas umem. Ja sam tada više karikirao nego što sam pevao- iskren je bio Ljuba, iako se mnogi neće složiti sa njegovim mišljenjem budući da je u samom finalu osvojio visoko sedmo mesto, a u prilog tome govore i brojni hitovi koje Perućica danas ima.


Kako je izgledala audicija Ljube Perućice i šta još on kaže o svom prvom pojavljivanju možete pogledati u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović