Login/Registracija

„Ne zanimaju me kompleksaši“, Zorana Mićanović progovorila o negativnim komentarima

Mlada pevačic Zorana Mićanović koja je slavu i popularnost stekla sa samo sedamnaest godina uprkos velikom uspehu ostala je skromna i prizemna, međutima kao javna ličnost ne može da izbegne i neki negativan komentar.

S obzirom da je tek na početku karijere, a da je nasilje na internetu sve učestalije Zorana je otkrila kako se nosi sa uvredama i ostalim nuspojavama koje slava sa sobom nosi.

Iskreno, super se nosim sa hejt komentarima. Naravno, ponešto me iznervira zato što ne mogu da dokažem ljudima da nisu u pravu, ali tim ljudima zaista nikada ni ne možeš da budeš dobar jer su iskompleksirani i nezadovoljni, oni nemaju pametnijeg posla nego da ostavljaju ružne komentare – bez zadrške je odgovorila Zorana.

Podsetimo, Zoranu su nedavno dotakli negativni komentari kada je u pitanju njen fizički izgled te je dala javno obećanje da će se u budućnosti pojavljivati bez šminke u emisijama u šta se ekipa našeg portala uverila.

-Iskreno, ja uvek ono što obećam ispunim. Stvarno su počeli da me nerviraju ti negativni komentari kako ja ne smem da se pojavim bez šminke, kako izgledam kao baba sa trideset i pet godina. Kao rova ja ne smatram da su žene od toliko godina babe, to pod jedan, a drugo ja jednostavno volim da se šminkam i možda nekada znam da preteram, ali evo nemam taj problem da se pojavim u emisiji kao što sam i obećala- istakla je Zorana za Grandov portal.

BONUS VIDEO

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk/ J. Jović