NASTAO HAOS Viki pobesnela, pa okrivila Đorđa za kandidatov fijasko, Mili opsovao: „Ovo je budi Bog s nama“

ipiccy image 2023 01 13T192402.159

Nakon što je prvi par završio svoj nastup, u drugom krugu najpopularnijeg muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ na veliku scenu stali su Srđan Simić koji je u timu Đorđe Davida i Đurđina Stevanović kojoj mentoriše Aleksandar Milić Mili.

Dvadesetogodišnjeg Srđana iz sobe emocija podržali su brat, snaja i drugarica, dok je takmičarki podršku pružila sestra.

Srđan je otpevao pesmu „Nije ljubav stvar“ od Željka Joksimovića, a dok ju je izvodio njegov mentor nije trepnuo. Sa druge strane Đurđina je odabrala pravu žensku baladu koju u originalu izvodi Nataša Bekvala „Ponovo“, a dok ju je pevala Mili joj je sugerisao da se opusti i čini se da se prilično zabavljao.

1

Nakon izvođenja prvog kruga pesama, glasovi su izostali, a situacija se nije promenila ni tokom izvođenja drugog u kome je Srđan zapevao „Obična ljubavna pesma“ od „Aerodroma“, a Đurđina „Ne ti če me se“ pesmu koju je izvodila Jelena Rozga dok je bila deo grupe „Magazin“.

Ovaj duel završio se rezultatom 2:4 za Đurđinu za koju su glasale Ceca, Ana, Viki i Snežana, dok je Simić glasove dobio samo od Cece i Viki tako da se njegovo takmičenje ovde i završilo, dok je kandidatkinja još jednu šansu dobila u baražu.

Žao mi je što kandidat broj jedan nije dobio treći glas, pustio bih ga sigurno u baraž -rekao je Saša Popović, a na njegove reči odreagovala je i Viki Miljković:

-Bili su ujednačeni, jednostavno nije fer. Ni jedan ni drugi kandidat nisu bili dobri, pa sam im dala glas da ih spasim jer mi je žao. Kandidat broj jedan je veoma specifičan, ima svoj personaliti. Dobar je za šou, ali pevanje je budi Bog sa mnom. Đole šta je tebi bilo da mu daš ove pesme večeras gde on ima duge tonove, a ni jedan ne može da izdrži? Trebaju mu kraći tonovi i drugi repertoar. Kao pojava je fantastičan, ali pevanje nije bilo dobro, žao mi je što si ispao – uputila je Viki kritiku Srđanovom mentoru Đorđe Davidu.

-Sve ću reći kasnije – odgovorio joj je roker.

djordje david

Kada je kandidatkinja u pitanju, Viki je zaključila:

-Super izgledaš, scenična si, ali nije izašao ni jedan ton. Ovo je muzičko takmičenje, mora da se peva, a večeras od pevanja ništa.

-Kandidat broj jedan je dobio dva glasa zato što nije dobro pevao, kandidat broj dva isto. Što se mene tiče, ovo glasanje je bilo potpuno validno i ispravno – Marija.

Slažem se sa kolegama. Srđane, što se tiče druge pesme tu si mi bio mnogo bolji, videla sam u tebi potencijal i žao mi je što si ispao. Mogao je Đorđe bolje to da izbrusi. Đurđina prva pesma je bila bez energije, moraš da veruješ u to što pevaš. Morate da nam držite pažnju – dodala je Ceca.

Neću da komentarišem rad mentora jer deco, vi pevate. Kad neko dobro peva, ne može se protiv muzike. Avaz je na prvom mestu, neko mora ići u baraž, a neko mora i kući. – kratko je prokomentarisao Bosanac.

marija 1

Marija je zaključila da je prvi kandidat bio njen da mu nikada ne bi dal da peva ovako tešku pesmu, već je trebalo samo da ih zabavi, a onda je konačno svoj sud dao i mentor.

Srđane, sa iskustvom koje imam nikada ne bi dao takmičaru pesmu za koju mislim da ne može da izvede. Šta se desilo pojma nemam. Poginuo si od straha, drugu si pevao radi reda.

Završnu reč imao je Mili koji je čak i opsovao u jednom trenutku.

-Slažem se sa Marijom, kada nema dogovaranja među članovima žirija i kada se mi iznenadimo objektivnošću gde svako donese odluku kada sklopi izgled, interpretaciju i je*i ga, nije mi za galsanje. Izvinjavam se na psovci, ali mislim da je to odličan put za sve nas. Kadndidat dva mora da ima energije i da radi na jačini glasa – istakao je kompozitor.

netori 3

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk