Login/Registracija

Naočare sa suzama Jelene Karleuše otkrivaju BOLNU ISTINU, a poklon koji je dobila to potvrđuje (FOTO)

Sa 10 kilograma manje Jelena Karleuša stigla je na snimanje drugog kruga „Zvezda Granda“ u kratkoj sako haljini koja je istakla njene duge noge. Atraktivna plavuša drastično je smršala i potpuno promenila životne navike. Jedan detalj svima je zapao za oko, a to su bile plave naočare sa suzama. Poznato je da pop zvezda diktira trendove, pa ne treba čudi što će posle ove njene „premijere“ mnoge devojke prošetati u sličnom ili istom izdanju.

IZDOMINIRALA JK promenila čak dva kostima u najluđoj noći, a sa jednog niko nije mogao da skine pogled (FOTO)

Međutim, kad smo Jelenu pitali da li su na njenim naočarima suze tuge ili suze radosnice, iznenadila nas je odgovorom. 

„Prošla godina je bila najgora u mom životu jer sam izgubila majku. Iako je više nema, ona je uvek sa mnom samo je promenila agregatno stanje. Neka ove suze budu za nju“, rekla je Jelena pre početka snimanja. 

Samo zbog Jelene Kaleuše na snimanje je došla i jedna njena obožavateljka koja joj je poklonila sliku Divne Karleuše, koja je ručni rad od konca. 

……

Jelena Karleuša: Moje ćerke su zaslužile prazničnu čaroliju! (FOTO)

„‘Hvala ti predivno je, hvala ti puno lepotice“. Meni su ove reči motivacija, da idem dalje i stvaram još mnogo slika! Hvala ovoj predivnoj ženi“, napisala je ova devojka na društvenim mrežama nakon što je uručila divi poklon. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A. Bakić