NAMEŠTALJKA Marija vikala „Dosta mi te je više“, Popović otkrio kako je namestio glasanje

Neočekivani obrt u takmičenju desio se nakon duela između dobropoznatog takmičara Aleksandra Temelkova (21) iz Velesa, koji uvek napravi šou u „Zvezdama Granda“ i Milijeve takmičarke, Samante Malkoč (31) iz Zagreba. 

Prvi kandidat mentorke Viki Miljković, predstavio se pesmama „Otac“ i „Ke ti dojdam večer“, dok je druga odabrala „Čini mi se da sam se zaljubila“ i „Imendan“, ali izgleda je njihov izbor bio pogrešan jer ih je žiri nagradio samo sa 3:1, u korist mladog Aleksandra. 

fd51f857fa3f71ca097bd889123f81ed1633986a

Svi su se složili da je Temelkov prvu pesmu otpevao odlično, dok je druga bila čist promašaj. Ipak, na njega su osuli „drvlje i kamenje“.

– Prolepšala ti se boja glasa, nekako sazrevaš kao pevač. Možda će za par godina boja biti ok – prokomentarisala je Bekuta i dodala da je pokvario utisak u nastavku. Zatim mu je dala savet da sledeći put bira drugačije pesme, dok Dragan Stojković Bosanac rekao da je prošao, bar što se njega tiče.

– Sve si bolji, ne znam šta je sa ostatkom žirija, kao da nemaju uši?! Meni je druga pesma bila odlična, tako pevaju Makedonci – dodao je Bosanac, pa zamerio kolegama da ne znaju da ocene takmičara. 

– Sram vas bilo! – obratio se Boske članovima žirija, dok je za Samantu rekao da ok peva, ali nije mogao da da glas. 

2a78acc068eafbe8e6f07cc983994eaccfc2fbd8

– Temelkov, dovde si mi došao. Jedno te isto pevaš i pevaš, dosta je više. Izvini, molim te, ali vodite ga više odavde- rekla je Marija Šerifović i pokazala da joj je Temelkova preko glave. Jelena Karleuša konstatovala je zašto svima ide na živce i dodala da je konstantno u takmičenju te kao podrška, te kao takmičar.

– Svuda ga ima, on je deo scenografije. Ima ga u bekstejdžu, u publici, na sceni – rekao je Mili i dodao da on uopšte ne ide kući, što je nasmejalo sve u studiju. 

– Nikako da te se rešimo. Ko te, bre, vraća? – pitala se Karleuša, a Popović je odgovorio da ga je upravo produkcija vratila u takmičenje.

Đorđe David izjavio je da je Aleksandar makedonski drumski ratnik i dao mu savet da sledeći put bira bolje pesme. Njegovo mišljenje delila je i Snežana Đurišić koja smatra da je sramota što nema više glasova. 

Iako se povela polemika oko Temelkova ili Temelka i Temeljka, kako ga je Mili nazvao, na kraju je Marija Šerifović presudila da li mladi Makedonac nastavlja takmičenje. Na tu „muku“ nagovorio je upravo Popović. 

– Ajde, evo ti glas i teraj se više – sa osmehom je rekla Mara, a takmičar je prišao i zagrlio je. 

6584e523aa3dc5c17b7b497c28e63a6c607fdc5f

Ipak, na kraju i više nego zanimljive polemike i nerviranja Viki Miljković, Popović je otkrio da je sve to bila jedna nameštaljka, koju je upravo on osmislio.

– Ja bih svakako pustio. Pa gde tebe da ne pustim? Ja sam se dogovorio sa Marijom, Jelenom i Džordžom da ne glasaju za tebe, da malo i Viki oseti taj stres – otkrio je Popović, što je do suza nasmejalo sve u studiju. 

Foto: Z.K.Munja/D. Milošević,
Autor: I. Ankić