Login/Registracija

Nakon veze sa Strugarom, Milica Todorović BACILA OKO NA OVOG GLUMCA! (FOTO)

Milica Todorović očigledno “pada“ na glumce, jer je nakon kratke ali strasne veze sa Petrom Strugarom, bacila oko na još jednog glumca.

Za list Telegraf, pevačica je otkrila da je bacila oko na italijanskog glumca Mikela Morena koji je poznat po ulozi u filmu “365“ dana, a na njegov šarm pale su mnoge žene širom sveta.

“Da se razumemo, svet je pun lepih i prezgodnih ljudi. Mikelu se, u ovom trenutku, posrećilo da bude glavni akter filma „365 dana“ o kome svi pričaju. Ne znam da li je najveći frajer na svetu, verovatno da nije, ali u poslednje vreme, bar što se mene tiče, da“ rekla je Milica koja je u više navrata kačila slike ovog lepotana na svom Instagram profilu.

……

Ona je istakla da nije izgled jedino što ju je privuklo kod Italijana- Sviđa mi se sve ono što sam saznala o njemu, a prvenstveno što je umetnička duša. Svira gitaru, glumi i crta. Volim ljudi koji su pravi umetnici.

SAZNAJTE VIŠE

Da li je samo „work in progress“ ili je i „love in progress“? Bivši dečko MILICE TODOROVIĆ ima novu devojku i svi je znate!

Milica Todorović otkrila koje su joj još dve želje pored one da postane majka (FOTO)

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac