Login/Registracija

Nakon TAJNOG venčanja krila i trudnoću! Zvezda Granda pokazala stomak, fanovi iznenađeni

Početkom ove godine nekadašnja finalistkinja „Zvezda Granda“, Ajša Kapetanović izgovorila je sudbonosno „da“ svom dugogodišnjem dečku,a sada je podelila još jednu srećnu vest koju je krila čak šest meseci. 

Pevačica je na društvenim mređama otkrila da se njen suprug i ona pripremaju za novu i najvažniju ulogu u životu – ulogu roditelja. 


Ajša je na društvenim mrežama ponosno pokazala trudnički stomak i na taj način iznenadila pratioce, nakon čega su usledile čestitke. 

– Stiže nam nešto najlepše na svetu – izjavila je Ajša i dodala da je presrećna i da još uvek ne želi da otkrije pol bebe. 


To ćemo drugom prilikom da otkrijemo, možda sa novim fotografijama na društvenim mrežama- rekla je pevačica za Grand.Online i priznala da uživa u trudničkim danima i smišlja ime za svog prvenca. 

– Sve ide kako treba, dobro podnosim drugo stanje i zaista uživam. Suprug i ja smo već smislili par imena, imamo nekoliko opcija, ali o tome ćemo da pričamo tek kad dođe vreme.


Podsetimo, Ajša je nakon pet godina veze zaprošena u Sarajevu i to na romantičan način, što možete da pogledate u videu.

Svom partneru posvetila je stihove Dina Merlina „Sve dok te bude imalo, ja se ne plašim nimalo“ koje je istetovirala na butini. Nedavno se sa porodicom preselila u Nemačku, a više detalja o njenom životu možete da saznate u videu ispod. 

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić