Login/Registracija

Nakon što je priznala koji kolega joj se sviđa, stigao NEVEROVATAN POKLON: „Sledeći put ostavi poruku“

Iako tvrdi da za ljubav trenutno nema vremena, Zoranu Mićanović udvarači saleću na svakom koraku. Nedavno je javnost brujala o prosidbi koju je doživela na nastupu, a sada je na njenu kućnu adresu stigao neverovatan poklon.

Ogroman medved, ruže i baloni šokirali su mladu pevačicu, a posebno poruka „Volim te zauvek“. Na žalost poruka je ostala anonimna, a Zorana ne krije da je iznenađenje misterioznog momka bacilo u razmišljanje te je putem društvenih mreža poslala poruku.

-Hvala na ovome ko god da je poslao. Divno je, ali sledeći put neka ostavi poruku!

Podsetimo, Mićanovićeva je nedavno za Grandov portal otvorila dušu o svom ljubavnom životu i otkrila do sada nepoznate detalje javnosti.

-Iskreno, pošto sam slobodna, mogu malo da pogledam sa strane. Inače sam bila zauzeta do skoro. Nakon što sam doživela prevaru o kojoj su svi pričali bila sam razočarana i tužna, ali idemo dalje, neću više da se osvrćem na to. Naravno, ima lepih momaka, ali nemam mnogo vremea. Ljudi koji se ne bave pevanjem ne shvataju koji je to tempo, jednostavno nemam prostora da ostanem da se upoznajem sa nekim i popričam, jedino preko društvenih mreža, tu se javljajte (smeh)- ispričala je Zorana, a potom dodala koji kolega je baš po njenom ukusu.

Meni je stvarno lep Miloš Biković, a sladak mi je Vojaž!

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ Instagram/ Printscreen,
Autor: J. Jović