Login/Registracija

Nakon što je Marija ZBOG NJE započela rat sa Bekutom, oglasila se Meliha: “Nije me POLJULJALO, imam cilj“

U ovoj sezoni takmičenja “Zvezde Granda“ učesnica iz Bosne i Hercegovine Meliha Imširović izdvojila se kao jedan od najboljih izvođača prave narodne muzike.

Naviknuta da uvek dobije maksimalan broj glasova od strane stručnog žirija, Meliha se nakon svog poslednjeg nastupa pomalo iznenadila jer ju je Ana Bekuta uskratila za direktan prolazak u sedmi krug.

Baš zbog toga, dogodila se žučna rasprava između Ane i Melihine mentorke Marije Šerifović o čemu detaljnije možete pročitati OVDE, dok sama takmičarka nije to doživela toliko poražavajuće.

– Što se tiče tog natsupa, ne može ništa da me poljulja. Samo treba da gledam napred, prama svom cilju, to su neke sitnice i sve je za ljude. Svakako želim da zahvalim Mariji na velikoj podršci- rekla je Meliha.


Iako većina kandidata tokom takmičenja mahom otkazuje nastupe kako bi štedela glas i energiju, kod lepe Melihe to nije slučaj.

– Ljude me mnogo traže i zovu, ali radim do neke granice, kako bi stekla iskustvo ali da ovde ne kvarim svoje nastupe, da ne dolazim umorna. Marija mi kaže: “Okej radi, ali pred nastup odmaraj“- otkrila je.


Pored pevanja Imširovićeva često publiku oduševi i sjajnim odevnim kombinacijama u kojma se iz subote u subotu pojavljuje na velikoj sceni, a razlog tome je stlista koji stoji iza nje.

– Hana Olajić me uvek oblači za nastupe, međutim mi dan pred snimanje odlučimo šta ćemo, tako da mi to ne oduzima mnogo vremena. Marija takođe mora da vidi kombinaciju, da odluči i presudi- ispričala je takmičarka.

POGLEDAJTE I:

KIDA u „Zvezdama Granda“, ali i u LJUBAVI: „VERENA SAM, biće svadbe“ (VIDEO)

NIJE JOJ SVEJEDNO Porede je sa Džejlom, a za Mariju tvrdi: „Ume da bude ljuta“

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac