Login/Registracija

NAKON PRIČE DA ŽELI DA PROMENI POL, KOMŠIJE STEFANA LUKIĆA TVRDE: “Oni ne žive više ovde“

Pre nekoliko dana je kao bomba odjeknula vest u medijima da bivši učesnik „Zvezda Granda“ Stefan Lukić želi da promeni pol.

Mediji su pisali i pričali dosta na tu temu, a pevač se nije puno oglašavao.Jednom prilikom je samo rekao da sve što se piše nije tačno i da je on veren i ima devojku.

Međutim, znatiželjni novinari su posetili Kruševac, tačnije selo Veliki Šiljegovac i sa komšijama proverili priče o Stefanu. 

– Stefana dugo nisam videla. Oni ne žive više ovde. Nema nikoga u njihovoj kući. Nismo u kontaktu nekoliko godina, ne javljaju mi se – rekla je kratko Lukićeva strina, dok je komšinica već dugo potresena izdanjem u kom je videla Stefana – rekla je jedna komšinica za Alo.

-A pevač Stefan. Mi smo kupili kuću od njega, oni ne žive više tu. Stefan je sada u belom svetu – u Beču, Švajcarskoj, Italiji, ima ga i u Nišu – svuda je. Komšije lažu da on živi ovde – dodaje drugi komšija.

Meštani ovog sela takođe kažu da Stefana nisu videli od kada se pojavila ova skandalozna priča u medijima. 

– Otkad su se pojavile te slike na kojima je kao žena, on je nestao bez traga. Tu žive on i njegovi. Čuli smo da se verio, ali to je glupost. To je sigurno uradio da bi malo smirio strasti kad se ta vest pojavila u medijima. Ovo je mala sredina, nije to prijatno. Pevao je tu po Kruševcu i okolini, kažu da je i bend napustio i da se nikom ne javlja – rekle su komšije.

Pročitajte još:

Nekadašnja ZVEZDA GRANDA u procesu PROMENE POLA? Tvrde da se oblači kao žena

Foto: Youtube,
Autor: A. Milinković