Login/Registracija

Najzgodnija Zvezda Granda otkrila TAJNU BRUTALNOG IZGLEDA: „Teško je, MORAMO MALO BITI I GLADNI“ (FOTO)

Jedna od najatraktivnijih učesnica prethodne sezone „Zvezda Granda“, Atomska Mina odmah je pokazala da je rođena za scenu i da pored glasa poseduje i stas zbog čega je popularna na Instagramu gde je prati preko 60 hiljada ljudi.

Ona svakodnevno objavljuje svoje fotke za koje dobija veliki broj komplimenata, a sada je otkrila i kako uspeva da održi fit liniju.

Kalorijski deficit, 3 litra vode, nema šećera, hleba, brze hrane. Jedem meso, voće, povrće, od prženog samo jaja i to je to. Stvarno je jako teško održavati i pridržavati se, ali keep going, moramo malo biti i gladni– odgovorila je Mina na pitanje koje se često nalazi u njenim porukama.

Podsetimo, nedavno je Atomska Mina za Grand otkrila da je učešće u takmičenju najvećim delom doprinelo njenoj popularnosti na društvenim mrežama.

-Uf, naravno da je doprinelo, 60 posto pratilaca sam dobila tokom učešćem u takmičenju. Mada moram da priznam da sam mnoge saradnje ostvarila upravo zbog toga i dobila priliku za brojne reklame koje su danas izuzetno popularne. Verovali ili ne, čak me je i moj sadašnji bend čuo kako pevam u takmičenju i posle angažovao- otkrila je za Grand.

Foto: Z.K.Munja/ instagram,
Autor: S. Čumić