Login/Registracija

NAJVEĆA NEPRAVDA U TAKMIČENJU? Bosanac slavio, Mili se iznervirao „Ovo je sramota! Srce ste mi pocepali“

Pravu polemiku i čarke u žiriju „Zvezda Granda“ izazvao je duel između Danijela Trajkovića iz Kragujevca i studenta Medicine, Ermina Mandžuke iz Zenice.

Prvi takmičar predstavio se pesmama „Bela“ Ivana Kurtića i „Ljubav nije dug“ Šabana Šaulića, dok je drugi odabrao sevdalinku „Srdo moja, ne srdi se na me“ i „Majko“ Darka Lazića. 

Na kraju duela rezultat je bio 6:1 u Danijelovu korist, što je posebno oraspoložilo njegovog mentora Dragana Stojkovića Bosanca, a naljutilo Milija. 

– Ovo nije realno. Kako jedan glas! Sram da vas bude! On je za prođu! – vikao je Mili, pa počeo da kritikuje glasanje žirija.

– Kako samo jedan glas? Samo je Jelena dala glas? – pitao se Mili, pa nastavio: – Ponosan sam što je Ermin došao ovde, možete da pričate šta hoćete. On je vrlo specifičan takmičar, takva jedna gromada, mislim da je ovo više nego za prolaz. Ovo je sramota!

Sa Milijem se složila i Karleuša koja takođe smatra da je Ermin trebalo da prođe dalje.

– Ma, sve je promašio. Svaki triler, ton, pazi kad ti ja kao roker kažem – pojasnio je Džordž, a sa njim se složila i Viki, tvrdeći da nije odabrao adekvatne pesme za takmičenje.

– Ovo je najveća nepravda ikada. Srce ste mi pocepali – vikao je Mili, dok su ga ostali članovi žirija smirivali. 

Saša Popović pitao je Jelenu da li ona uvek govori istinu, što je ona potvrdila. A želeći da skrene pažnju sa svađe žirija i Milijevo negodovanje zbog rezultata, Popović je pitao Jelenu kada će gospođi iz publike da donese tašnu, što je u jednoj od emisija obećala. 

– Hoćeš iskreno? Nikad – s osmehom je odgovorila, ali nije uspela da skrene pažnju sa svađe žirija, jer je Mili i dalje negodovao.

– Ok, ovde se polemika vodi oko Ermina. Iskreno, više sam od njega očekivala. Tvoji trileri nisu za sevdah – rekla je Bekuta, a Mili joj je odgovorio da se takmičar sa sevdahom takmičio u Bosni i Hercegovini.  Ipak, žiri je smatrao da se tako ne peva sevdah, pa mu je Snežana pojasnila kako se to radi, što je nateralo Milija da joj odgovori da se tako peva posle 60 godina na sceni. 

– To nije lepo. Ja imam 61. godinu, a tako sam pevala sevdah i sa 9 godina. Mogao bi da se izviniš i da budeš kulturan – poručila mu je Snežana, na šta se nadovezala Marija i objasnila da bi trebalo da mu sevdah bude u krvi, s obzirom da dolazi iz BiH, kao i da dobro peva, ali da mu je repertoar bio neadekvatan za takmičenje.

Foto: Z. K.Munja/D.Milošević,
Autor: I. Ankić