Login/Registracija

NAJBOLJI DOČEK NOVE GODINE: Viki Miljković i Nermin Handžić napravili SPEKTAKL u Čikagu (VIDEO)

Članica žirija muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Viki Miljković i prošlogodišnji pobednik Nermin Handžić borave na velikoj američkoj turneji, gde su i dočekali 2023. godinu.

Koliko su dobri kao tandem pokazuje i to što za doček u Čikagu igla nije imala gde da padne i to što su napravili tako dobru atmosferu da su svi bili na nogama.

Hala je bila popunjena do poslednjeg mesta, a publika je uglas pevala najveće hitove sa njima i to do ranog jutra. Delić atmosfere sa novogodišnjeg nastupa Viki i Nermina možete da pogledate u videu.

Podsetimo, Viki i Nermin će boraviti na turneji nekoliko nedelja, a u Čikagu će dočekati i Novu godinu. Pevačica je pred odlazak za Grandov portal otkrila da se raduje ovom putovanju i da posle 10 godina pauze ide na američku turneju, kao i to da će nastavak turneje biti u februaru kada će se njih dvoje ponovo družiti sa publikom preko okeana.

-Jedva čekam zaista da odem, nisam dugo bila, a obožavam publiku u Amrenici, ide i pobednik Nermin Handžić, biće fanstastično. Idem sada nakon 10. godina u Ameriku, zaista nisam dugo bila. Tamo je neka posebna enegrija i publika, uvek se lepo provedem. Poslednji put sam bila na turneji sa Sašom Matićem i bilo je sjajno. Sada sam rešila da slobondno vreme iskoristim kako bih se i odmorila. Uzeli smo jednu kuću u Majamiju, da se malo odmorimo, zaslužili smo, dugo nismo imali odmor. Te nedelje ćemo se odmoriti i imati jedan nastup, nakon toga idemo u Čikago za Novu godinu. Spremili smo i poseban repertoar za ove koncerte, biće tu dobre muzike, mojih hitova i sa tim repertoarom nastavljamo da radimo kada se vratimo na ostalim nastupima – rekla je ona pred odlazak na turneju.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: B.Stuparušić